Evden kaçan pitbull dehşet saçtı

Adana'da evden kaçan pitbull cinsi köpek kendisini almaya gelen sahibini, onun annesini ve ağabeyinin ayağına saldırıp yaraladı. Yaralı aile hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 07:20 GÜNCELLEME 24.04.2024 07:20 GÜNCEL
Evden kaçan pitbull dehşet saçtı
Evden kaçan pitbull dehşet saçtı

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi'nde, evden kaçan pitbull cinsi köpek kendisini almaya gelen sahibi Hamza Saçıkırli'nin (51) ayağına saldırdı.

Oğlunun saldırıya uğradığını gören anne Hava Saçıkırli (78) ve Hamza Saçıkırli'nin ağabeyi Cengiz Saçıkırli (57), yardıma koştu. Ancak köpek onların da ayağını ısırdı.

Çevredekilerin müdahalesiyle yaralı ağabey, kardeşi ve annesi pitbull saldırısından kurtarıldı.

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, pitbull cinsi köpek Adana Emniyet Müdürlüğü Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip barınağa teslim edildi.

KAYNAK : İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • yakup 1 hafta önce Şikayet Et
    kendi düşen ağlamaz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    gayet yerinde
    Cevapla
  • cahit 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok iyi oldu bu vahşi köpeği beslemenin sonucu işte budur Allah tan başkasına saldırmadı sahiplerine saldırdı ne iyi oldu ağzına sağlık köpek
    Cevapla
  • osman 1 hafta önce Şikayet Et
    ak partili köpekçiler koşun la ayırın şu gariban köpekten kana susamış insancıkları
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu köpek mafyasına Hükümetin acilen dur demesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR