CHP'li vekil ağabeyini belediyeye müdür yaptı

CHP'den Balıkesir milletvekilliği yapan Serkan Sarı, emekli ağabeyi Gökhan Sarı'yı belediyeye müdür yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 09:07 GÜNCELLEME 25.04.2024 09:35 GÜNCEL
CHP'li vekil ağabeyini belediyeye müdür yaptı
CHP'li vekil ağabeyini belediyeye müdür yaptı

Bir dönem CHP Balıkesir İl Başkanlığı yapan ve genel seçimlerde Balıkesir'den milletvekili seçilen Serkan Sarı, kazanılan seçimlerin ardından ağabeyi Gökhan Sarı'yı belediyenin NE10 şirketine yönetici olarak aldırdı. Kendisine makam odası hazırlatılan Gökhan Sarı'nın henüz görev tanımının yapılmadığı ancak göreve başladığı öğrenildi.

Seçimlerden önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ağır sözlerle eleştiren ve "Balıkesir'e hak-hukuk-adalet getireceğiz" diyen milletvekili Sarı, seçim sürecinde yaptığı açıklamalarda, "Belediye başkanlığı makamı güvene dayalı bir makamdır. Belediye başkanı olmak demek adil, şeffaf, haktan, hukuktan, adaletten yana olmak demektir fakat maalesef biz bunları Balıkesir'de göremiyoruz" demişti.

2020 yılında Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi'nden emeklilik dilekçesi vererek ayrılan Gökhan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin medya, baskı, anket ve organizasyon işlerinin başına getirildi.

CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür olduCHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu

CHP'de seçimler sonrası makamlar eşe-dosta dağıtıldıCHP'de seçimler sonrası makamlar eşe-dosta dağıtıldı

KAYNAK : SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 66 TÜMÜ
  • TÜRKOĞLU TÜRK 1 hafta önce Şikayet Et
    Yiyin bakalım nere kadar yiyeceksiniz yarin KANSER BOGAZINIZA ÇÖKER O ZAMANDA ALLAHIM BEN NE YAPTINKI BU DERDİ BANA VERDIN DIYECEKSİNIZ YIYIN YETINIM YOKSULUN GARIBANIN ERZAK PARASINI.
    Cevapla
  • EFE 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP Sadece kendilrine düsünen sahizlardir ve egositlerdir . Ne kadar akrabasi varsa ise alirlar sonrada ise gidmeden parasina alirlar toplandi yaparlar restoranlarda buda en iyileri olmali .Masrafi belediye ye ödedirler.Senelerce böyle yaparlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu atamalar normal birde Almanya cumhurbaskani kimleri nereleri ziyaret etti şimdiye kadar akıllarında olmayan Suriyeliler akıllarına nasıl düştü bu sığınmacılara imamoglunu'da alsınlar almanyada baksınlar ,seçim dönemi göndermek isteyenler şimdi Suriyeli seviciler oldular yuh size.
    Cevapla
  • ziyaretçi 1 hafta önce Şikayet Et
    hepsi aynı şeyi yapıyor al birini vur ötekine.
    Cevapla
  • yaz 1 hafta önce Şikayet Et
    bize ne seçenler talan etsinler diye seçti chpliler de talan ediyorlar. oy verenler düşünsün. işe ihtiyacı olan herkesi alsın işe belediyeler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR