Hacca gidecekler dikkat: Uçuş bilgileri belli oldu

Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 10:53 GÜNCELLEME 25.04.2024 12:50 GÜNCEL
Hacca gidecekler dikkat: Uçuş bilgileri belli oldu
Hacca gidecekler dikkat: Uçuş bilgileri belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, "Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu" kapsamında hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu.

Hacı adayları, kafile ve uçuş bilgilerini e-Devlet üzerinden öğrenebilecek.

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Musa 1 hafta önce Şikayet Et
    Maşallah ne güzel bir duygu yüce ALLAH cümlemize nasip etsin inşallah tüm hacı kardeşlerimizden mübarek beldelerden dua bekliyorum ziyaretiniz hayırlı selametle olsun inşallah
    Cevapla
  • düzce'linin fikri 1 hafta önce Şikayet Et
    allah rızası için bu fiyatlar neden bukadar yüksek?vizeyi pasaportu kendimiz aldığımızda ,bu işi kendimiz yapınca yarı yarıya fiyatlar düştüğü söyleniyor. ama öyle görünüyor.tamam zengine farz olan bir ibadet ama çok da abartılı olmuyormu kıymetli yetkililer.
    Cevapla
  • düzce'linin fikri 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim arzu eden mümin kardeşlerimize nasip etsin. Rabbimizn yardımı ile Filistinli kardeşlerimizde bir an önce muzaffer olurlar inşallah .
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    siz ancak fiyatları uçurursunuz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR