İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!

18 Mart'ta hizmete açılan Ataköy-Olimpiyat metrosunda 20 Nisan'da yaşanan su baskını 120 saattir giderilemezken, Yenibosna istasyonundaki giriş-çıkış ile asansörler günlerdir hizmete açılamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 16:19 GÜNCELLEME 25.04.2024 17:05 GÜNCEL
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
  • HABER7

Üsküdar-Samandıra metro hattında 72 saatlik çilenin ardından giderilebilen arızanın ardından bir diğer problem Ataköy-Olimpiyat metrosunda patlak verdi. Açılışından sonraki ilk yağmurda su baskını yaşanan metronun asansörleri ve bir giriş-çıkış bölümü günlerdir kullanıma kapalı.

20 Nisan’da yaşanan su baskınında adeta göle dönen M9 Ataköy-Olimpiyat metrosu Yenibosna durağının 1 no’lu çıkış bölümü ahşap bölmelerle kapatıldı.

Metro istasyonuna inen asansörlerin kullanımı da arıza nedeniyle iptal edildi.

Aradan 5 gün geçmesine rağmen bakım işlemlerinin bitirilemediği öğrenildi. M9 metrosunun Yenibosna istasyonunda asansörler de 120 saattir kullanıma kapalı.

ARIZANIN GİDERİLECEĞİ BELİRTİLEN TARİH, ARIZA YAŞANAN TARİHTEN DAHA ÖNCE!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından arıza noktasına konulan bilgilendirme panosunda arızanın 17 Nisan 2024’te giderileceği yazılı. Fakat arızanın meydana geldiği gün 20 Nisan. Bilgilendirme panosunun gelişigüzel konulduğunu gösteren bu durum, İBB’deki vurdumduymaz işleyişin adeta ilanını oluşturuyor.

Aradan geçen 5 güne rağmen hala giderilemeyen arızanın ne zaman çözüleceği bilinmiyor.

_________

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde metrolara verdiği reklamda kendisini süper karaktere benzeterek “Metroman” edasına bürünmüştü.

 

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 151 TÜMÜ
  • E. YAREN 1 hafta önce Şikayet Et
    AK Partinin yapmış olduğu yüzlerce yatırımı kendileri yapmış gibi göstermekte bir marifet. Çok güzel oluyor, seçenlere müstahak.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 hafta önce Şikayet Et
    Herşey. ÇOK. Güzel. OluyoooooooooooooooooR. Beter. OLUN. İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Ömer 1 hafta önce Şikayet Et
    Ya başkanım ne güzel şerit çekmiş. Oraya güzelce levhaları dikmiş. Kıskanıyorsunuz başkanımı. Ellerine sağlık. Bende alkışlıyorum.
    Cevapla
  • Esat 1 hafta önce Şikayet Et
    Emmede bir olsun siz bunu hak ettiniz hiçbir şey yspmayan zirzevati işbaşına getirdiniz
    Cevapla
  • M.Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Son afişe dikkat, değişik kafa yapısına sahipler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR