Konya'da Yeniden Refah Partili belediye başkanı, partisinden istifa etti

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 22:25 GÜNCELLEME 26.04.2024 03:59 GÜNCEL
Konya'da Yeniden Refah Partili belediye başkanı, partisinden istifa etti
Konya'da Yeniden Refah Partili belediye başkanı, partisinden istifa etti

Öztoklu, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşın desteğiyle Yeniden Refah Partisinden Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçildiğini ifade etti.

Önemli bir karar aldığını belirten Öztoklu, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise Doğanhisar'ımızın kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır. Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum."

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • Belde 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok isabetli bir karar olmuş.. Tebrik ediyorum. Memleketine daha iyi şartlarda hizmet etme imkanı elde etmişsin. Hele bu dönemde!
    Cevapla
  • Barış 1 hafta önce Şikayet Et
    İnsanların özgür iradesi var insanları zorla bir parti de tutamazsın belki fikir ayrılığına düşmüştür.istifa ederken bir sebep soyledeydi olur du
    Cevapla
  • Kemal 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben oyumu YRP ye verdim, sana vermedim.Madem partiden istifa ettin, başkanlıktan da istifa etmen lazım.
    Cevapla
  • Nur 1 hafta önce Şikayet Et
    İhanet ihanet ihanet Allah cc ihanet içinde olanların yolunu açmaz inşallah
    Cevapla
  • Adem seleş 1 hafta önce Şikayet Et
    Bağımsız aday olaydın yada diğer seçimde bağımsız adayolsaydinda sana oy verenleri kandiasaydin yanlış yardimcina devret belediyeden de ayrıl o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR