Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez

Sn dakika haberine göre Başkan Erdoğan 'Kürecik'teki radar merkezinin ülkemizin ve ittifakımızın güvenliği dışında hiçbir devletle bağı yoktur! Yalan Allah'ın ve Resulünün en çok nefret ettiği şeydir.' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 16:10 GÜNCELLEME 26.04.2024 17:49 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 'Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Afrika'dan Asya'ya, Amerika'dan Avrupa'ya kadar dünyanın dört bir yanındaki bütün Kudüs sevdalılarına selamlarını ve sevgilerini ileten Erdoğan, "Sizlerin şahsında Filistin davasını kendi meselesi görüp destek veren, Kudüs'e ve Filistin'e sahip çıkan tüm parlamenterlere teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı."İran'ın 15 Nisan'da İsrail'e fırlattığı füzeler, Malatya Kürecik'te bulunan radar üssü sayesinde erken tespit edilerek durduruldu." iddiası hakkında Erdoğan çok sert tepki gösterdi.

İşte Erdoğan'ın Kürecik iddiaları hakkındaki sözleri;

Şimdi aynı çevrelerin Kürecik'teki radar üssüyle ilgili benzer yalanlara sarıldığını görüyoruz. Bu meseleyi istismar etmeye çalışıyorlar. Kürecik'teki radar merkezinin ülkemizin ve ittifakımızın güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi, bağı, irtibatı yoktur ve olamaz. Türkiye böyle bir şeye zaten izin vermez. Bir müslüman olarak her şeyden önce yalan Allah'ın en çok nefret ettiği şeydir. Bu iftiralar yabancı basın tarafından köpürtülerek ülkemize karşı kullanıldı. Üç kuruşluk siyasi çıkar uğruna iftira attılar. Birileri, Filistin'e verdiğimiz desteği gölgelemeye çalıştı. Varsa elinizde belgeniz, çıkar ispat edersiniz. Ama bunu yapmıyorsanız müfterisiniz.

Kürecik'teki radar üssü

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Medut 1 hafta önce Şikayet Et
    İşte bu pek inandırıcı gelmedi kürecik nato için değil abd nin badkısıyla nato adı altında israil için kuruldu
    Cevapla
  • Hyr 1 hafta önce Şikayet Et
    iyi de bunu bilme gücünüz yok. orda türlerin alınmadığı odalar var. ama onların alınmadığı odalar var. malatyadayız oraya giden birilerine rastlıyoruz arada. devlet olarak orayı denetleme arada bilgisayarlarının içine kadar kontrol teştiş yetkimiz var mı. israilin demir kubbesi bu noktadan algı olmadan çalışmasına imkan yok. ha belki de çalışmıyor onu bilmem. olayın üzerine ehimmiyetle
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yrp liler bence acanlar artık kime acanlık yapıyorla yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Ruhi 1 hafta önce Şikayet Et
    Algı ve yalanın ciddi bir yaptırımi olmalı ki caydırıcı olsun
    Cevapla
  • İSMAİL HAKKI 1 hafta önce Şikayet Et
    ittifakımız nato ve abd nin israile bilgi aktarmayacağından emin isek tamam ama ben emin değilim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR