Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nın üçüncü turunda 611 delegenin oyunu alarak Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak tebrik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 22:05 GÜNCELLEME 27.04.2024 22:06 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu arayarak tebrik ettiğini duyurdu.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’nin 5’inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu arayarak tebrik etti; kurultayın hayırlara vesile olması temennilerini iletti."

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • serdar 1 hafta önce Şikayet Et
    Meral Akşenerin en çok istediği şey CHP yi iktidar yapmaktı. Bunu yapamayınca ve yine CHP lilerden küfür yeyince bırakmak onun için en iyisi oldu. Çok şükür ülkeyi büyük bir ayrışmaya itemediler. Teroriste selam verenler ve hatta savunanlar, ülkenin cumhurbaşkanına bileniyor varın gerisini siz düşünün.
    Cevapla
  • Mustafa Arslan 1 hafta önce Şikayet Et
    İyi bir ülkücüdür bahçeli ile arası iyi ve saygısı vardır saffi cumhurdan yana olacaktir
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    reisim boşver bu meymenetsiz adamı daha koltuğa oturmadan sana düşmanlıklarıni açıklamış yerinin çöp kutusu olduğunu unutmuş
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ip liler adını söyleyene kadar yıllar geçer.
    Cevapla
  • Adalet 1 hafta önce Şikayet Et
    Afyon'da ekmeğe büyük zam hiç bir artış yokken zaten fiyatıçok yüksek bu neyin zammı lütfen incele ey devletim büyük oyun var suçu devlete atıyor fırıncılar ve başları.. Devleti karalıyor hem milletin ekmeğine göz çıkıyor büyük rant elde ediyorlar hemde devleti karalıyorlar... Lütfen denetim...... .. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR