5 yaşındaki Edanur'u öldüren İBB ihmaline adli soruşturma

İstanbul Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili adli soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 16:04 GÜNCELLEME 28.04.2024 16:20 GÜNCEL
5 yaşındaki Edanur'u öldüren İBB ihmaline adli soruşturma
5 yaşındaki Edanur'u öldüren İBB ihmaline adli soruşturma

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evvelsi gün Fatih Mahallesi'ndeki Menekşe Sahil Parkı'nda yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine bir kişinin düşerek boğulduğu ihbarı sonrası olay yerine gitti.

Ekipler, yaptıkları incelemede, parkın bazı bölümlerinin kazı çalışması sonrasında su birikintisiyle dolduğunu ve 5 yaşındaki Edanur Gezer isimli kız çocuğunun buraya düştüğünü belirledi.

İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan Edanur Gezer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

BİLİRKİŞİ HEYETİ GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Tunç, adli soruşturma başlatıldığını ve kusur tespiti için uzman bilirkişi heyetinin görevlendirildiğini duyurdu.

"İstanbul Küçükçekmece ilçesi Menekşe Sahil Parkı içinde açıldığı tespit edilen ve içi su dolu olan çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur evladımızın ölümü bizleri derinden üzdü. Evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Olayın hemen ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Kusur tespiti için uzman bilirkişi heyeti görevlendirilmiştir. Evladımızın hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanlar hakkında adli soruşturma titizlikle yürütülecektir. "

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Selçuk 2 hafta önce Şikayet Et
    Ölen kızın babası cezaevinde annesi yabancı şubede çok zor bi durum bu yetimin hesabını Allah’ımın bu dünyada sor bu kuyuyu kazanlara
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu cinayettir ve cezası idam olmalıdır ki bir daha kimse böyle bir hata yapamasın, DEVLETİN İLK GÖREVİ VATANDAŞIN CAN,MAL, NAMUS GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAKTIR, DERHÂL İDAM CEZASI GELMELİ BU TÜR HADİSLERDE İHMALİ KUSURU OLANLAR VE TRAFİK KAZALARI DA İDAM KAPSAMINA ALINMALIDIR ARTIK YETER BU YAVRU SİZİN ÇOCUĞUNUZ TORUNUNUZ OLABİLİR Dİ
    Cevapla
  • Zafer akovali 2 hafta önce Şikayet Et
    Adlı soruşturma açsanız ne olacak ölen 5 yasindaki cocuga oldu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesini sabır versin o çukuru açık bırakanların Allah bildiği yapsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR