Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti

Adana'da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanıp, entübe edilen Hatice Sabahi (75), tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 16:47 GÜNCELLEME 28.04.2024 17:30 GÜNCEL
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti

Kaza, 24 Nisan'da saat 14.30 sıralarında Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu'nda meydana geldi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kontrole giden 6 çocuk annesi Hatice Sabahi, evine dönmek için Vedat K.'nin kullandığı 01 J 0364 plakalı özel halk otobüsüne bindi.

Sürücünün direksiyon başında sigara içtiği otobüs, kapısı açık şekilde ilerlerken Sabahi, otobüs kartını göstermek için ayağa kalktı. Manevra sırasında dengesini kaybeden Sabahi, açık olan kapıdan düşüp, başını asfalta çarptı. Kaza anı, araç içi kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan sürücü Vedat K., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu sırada, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Hatice Sabahi'nin, beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlendi. Kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Sabahi, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Bugün yaşamını yitiren Sabahi'nin cansız bedeni, hastanenin morguna kaldırıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • solingenli 1 hafta önce Şikayet Et
    Otobüslerin kapisi acik olunca yürümez
    Cevapla
  • Berk 2 hafta önce Şikayet Et
    Sigara içiyor diye kapıyı açık bırakmış olabilir. Otobüs ve minibüslerin kapıları açıksa aracın hareketi engellenmeli. Bu kadar basit.
    Cevapla
  • Asafı485 2 hafta önce Şikayet Et
    Kadının katili şöför ve serbest bırakılmış. Adaletin batsın dünya.
    Cevapla
  • Akleden 2 hafta önce Şikayet Et
    maalesef Türkiye'de mahkeme kararlarının önemli bir kısmı artık masumları cezalandırıyor suçluları ödüllendiriyor yargı reformu hayati olduğu kadar yargıdaki fetöcü hakimlerin ve savcıların da tamamı ile temizlenmesi hayati bi mesele
    Cevapla
  • derviş 2 hafta önce Şikayet Et
    adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. adeletiniz batsın emiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR