Kastamonu’da taksi şoförünü bıçaklayıp başına kazmayla vurdu

Kastamonu’da taksi şoförlüğü yapan, aynı zamanda kafe işleten şahıs, çalışanı ile çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına kazma ile vuruldu. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 03:21 GÜNCELLEME 01.05.2024 09:25 GÜNCEL
Kastamonu’da taksi şoförünü bıçaklayıp başına kazmayla vurdu
Kastamonu’da taksi şoförünü bıçaklayıp başına kazmayla vurdu

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Şehirlerarası Otobüs Terminalinde taksi şoförlüğü yapan, aynı zamanda kafe işleten Niyazi G. ile yanında çalışan E.B. arasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.B., iddialara göre Niyazi G.’yi karnından bıçakladı, baş bölgesine da kazma ile vurdu. Ağır yaralanan Niyazi G., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. İnebolu’da baş bölgesine saplanan kazma çıkartılarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ağır yaralanan Niyazi G.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, E.B. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • önce vatan 2 hafta önce Şikayet Et
    yahu kastamonu noluyor allah aşkına bi kendinize gelin bir hafta on gündür inmiyorsunuz manşetlerden bi sükut olun ya utandırıyorsunuz bizleri
    Cevapla
  • Veli 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir anlık sinir Allah uzak etsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR