Kuaförde 2 kişiyi öldürmüştü, ifadesi ortaya çıktı

Kütahya'da, 80 yaşındaki Rıfat K., Necmi Arslan'a ait kuaför dükkanında Arslan ile müşterisi İsmail Erden'i tüfekle öldürmüştü. Olay yerinden kaçan ve polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 13:45 GÜNCELLEME 01.05.2024 13:56 GÜNCEL
Kuaförde 2 kişiyi öldürmüştü, ifadesi ortaya çıktı
Kuaförde 2 kişiyi öldürmüştü, ifadesi ortaya çıktı

Kütahya'da olay, dün saat 17.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi’nde kuaför dükkanında meydana geldi. Mahallede oturan Rıfat K. (80), mahallede kuaför olan Necmi Arslan’ın işyerine gitti.

KUAFÖR VE MÜŞTERİSİYLE TARTIŞTI

DHA'da yer alan habere göre burada Arslan ve müşterilerden İsmail Erden ile tartışan Rıfat K. beraberinde getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Arslan ve Erden saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

OLAY YERİNDE İKİSİ DE CAN VERDİ

İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kuaför Necmi Arslan ve müşteri İsmail Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

İki arkadaşın cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

EŞİYLE İLGİLİ DEDİKODU YAPTIKLARINI İDDİA ETTİ

Olaydan sonra kaçan Rıfat K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Rıfat K., işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, 2 kişiyi eşi hakkında konuşup mahallede dedikodu yaptıklarını öğrendiği için vurduğunu söyledi.

Soruşturma sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • f g 2 hafta önce Şikayet Et
    Kuaförü dedikodu konusunda engelleyecek bir teknoloji çıkmadı henüz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR