Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada

Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar oldu ve bazı araçlar yollarda kaldı. Bazı noktalarda hasarlı trafik kazaları yaşanırken, vatandaşların zor anları kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 23:39 GÜNCELLEME 01.05.2024 23:39 GÜNCEL
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada

Başkentte akşam saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Dün akşam başlayıp gece geç saatlere kadar süren sağanak, bugün akşam saatlerinde yeniden etkisini gösterdi.

Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağış, trafikte aksamaya neden oldu, bazı araçlar yollarda kaldı.

Bazı noktalarda hasarlı trafik kazaları yaşandı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, zor anlar yaşarken bazı noktalardaki ev ve iş yerlerini su bastı.

YOL ÇÖKTÜ

Sıhhiye'de yolun bir kısmında çökme meydana geldi.

Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi'nde sel suyu nedeniyle arıza yapan aracının üzerinde mahsur kalan Mesut Yılmaz, AA muhabirine, aşırı yağış nedeniyle yolda bir anda suyun yükseldiğini belirterek bujileri ıslanan aracının da arıza yaptığını ve mahsur kaldığını söyledi.

VATANDAŞ: KENDİMİ ZOR KURTARDIM

Yılmaz, "Arabanın içi su dolmaya başlayınca camı açtım, tavana çıktım. 20-30 dakika sonra belediyenin iş makinesine binerken ayağım kaydı, suya düştüm. Allah'a şükür bir şeyim yok. Araç ise çalışmıyor. Kendimi zor kurtardım." diye konuştu.

Aynı mahallede zemin kattaki evini su basan Hüseyin Tekin ise 2013'ten bu yana her yağmur yağdığında evlerini su bastığını belirterek suyu çektirdikten sonra ancak evine girebileceğini anlattı.

Ekiplerin su baskını yaşanan yerlerdeki tahliye çalışmaları sürüyor.

KAYNAK : AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 181 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    MaşaAllah(!), İzmir mi, Ankara mı? Denizi Ankara'ya getirenleri tebrik ediyoruz.
    Cevapla
  • Ankarali 1 hafta önce Şikayet Et
    Sosyal belediyecilik dedi dedi 5 yıl yok ankara belediye meclisi bizde değil dedi bakalım bu 5 yılda yeni ne bahaneler üretecek yağmur yağdığı zaman gözleri kapatıp acaba nasıl berbat olacak diye düşünüyoruz düşündüğümüzden daha kötü oluyor her seferinde metrolar iptal olur mu ya:(
    Cevapla
  • Sinan 1 hafta önce Şikayet Et
    Baskani ben gördüm sabah corba dagitmaya gidiyordu
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sikinti yok yüzmesini öğrenirler acımıyorum bunlara kesinlikle daha beter olsunlar
    Cevapla
  • Vatandas 1 hafta önce Şikayet Et
    kardesim bir veya 2 günde az calisin ne olacak bu kadar uyarilara ragmen ciddiye alinmaz ise durum böyle oluyor malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR