Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!

DEM Parti, kaçak elektrik kullandıkları için elektriği kesilenleri protestoya çağırdı. Jandarma ekipleri ile yapılan denetimlerde 100 bin nüfuslu bir ilçeye yetecek tam 351 adet kayıt dışı elektrik trafosu tespit edilmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 12:32 GÜNCELLEME 02.05.2024 12:32 GÜNCEL
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!

Dicle Elektrik tarafından Şanlıurfa’nın Akçakale, Ceylanpınar, Eyyübiye, Haliliye, Harran, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde jandarma destekli dron ile yapılan kontrollerde 100 bin nüfuslu bir ilçeye yetecek yaklaşık 53 bin 500 KVA gücünde 351 adet kayıt dışı elektrik trafosu tespit edilmişti.

Nisan ayı içinde yapılan denetimlerde tespit edilen kaçak trafoların sadece sulama sezonunda ekonomiye zararının yılda 200 milyon TL’den fazla olduğu belirtildi.

DEM PARTİ'DEN SKANDAL ÇAĞRI!

DEM Parti, kaçak elektrik kullandıkları için elektriği kesilenleri protestoya çağırdı.

Elektriği kaçak kullananların ödemesi gereken tutarı, elektrik faturasını düzenli ödeyen vatandaşlar ödemeye devam ediyor.
 

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 347 TÜMÜ
  • Arnavut 1 hafta önce Şikayet Et
    Kaçak elektrik ile alınan abdestler!!!!!
    Cevapla
  • İmam43 1 hafta önce Şikayet Et
    Kaçak elettik kullanıp üretim yapanlar,siz hiç ibadet yapmayın,namaz kılmayın,oruç tutmayın çünkü ibadetleriniz asla kabul olmayacaktır.Siz kul hakkına giriyorsunuz.Rabbimin af etmeyeceği tek günah kul hakkıdır.
    Cevapla
  • VATANSEVER ADANALI 2 hafta önce Şikayet Et
    Ş.urfada dem in belediye başkanlığını kazanmasının hikmeti anlaşıldı !!!
    Cevapla
  • gerçek 2 hafta önce Şikayet Et
    her şeyiniz haram ,şeytanlaşmış toplum
    Cevapla
  • Maraşlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Her bölge kayıp kaçak bedelini kendi ödemeli. Atıyorum Afyon'da bu ay %3 kaçak varsa gelecek fatura tüm Afyon'a yansıtılması lazım. O zaman insanlar kendi etrafındakilerin kaçak kullanmasina göz yummazlar. Afyon ornektir hangi şehirler olduğunu biliyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR