İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İsviçre'de terör örgütü PKK destekçileri tarafından Bayraktar TB-2 SİHA maketinin yakılmasına Hakkari Çukurca'da çektirdiği ters laleli fotoğrafla yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 00:13 GÜNCELLEME 03.05.2024 00:13 GÜNCEL
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt

İsviçre'nin Winterhur kentinde terör örgütü PKK destekçileri tarafından Türkiye'nin yerli ve milli Bayraktar TB-2 SİHA'nın maketi yakıldı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, terör örgütü destekçileri tarafından organize edilen hadsiz saldırıya terör sevicilerini kudurtacak bir paylaşımla yanıt verdi.

BAYRAKTAR'DAN TERS LALELİ JET HIZINDA YANIT

Resmi X sosyal medya hesabından Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ters laleyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan Bayraktar, "Ne diyordu şair;

Ben yanmasam,
Sen yanmasan,
Biz yanmasak,
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa…" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 220 TÜMÜ
  • burak abi 1 hafta önce Şikayet Et
    alışveriş arabası mesajı da inceymiş, migros sevdalıları uyanır mı..!!!
    Cevapla
  • bir adem 1 hafta önce Şikayet Et
    çocuklaşmayalım umursamayın çıldıracaklar
    Cevapla
  • Uyan 2 hafta önce Şikayet Et
    Ters Lale'nin boynu bükük, rengi kırmızıdır ve Anadolu topraklarının gördüğü büyük acıları efsaneleriyle özetlemektedir. O cektirdiginiz acilarin diyetini ödüyorsunuz InsaAllah sira Tasmanizi tutan Siyonistlerede gelcek. Vaad edilmis topraklar icin Israil e hizmet edip haberi olmayan zavallilar sizleri Devlet diye kandiranlarin Filistine yaptiklarina bakin ibret alin. Uyanin artik..
    Cevapla
  • Leylek 2 hafta önce Şikayet Et
    Bırakın maket yaksınlar . biz onlara her zaman sarı torba hediye edeceğiz.
    Cevapla
  • AHMET 2 hafta önce Şikayet Et
    Reis foto nu koy ADAM GÖRSÜNLER Düşüncelerini söyle LİDER GÖRSÜNLER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR