İhtiyaç sahibi kızların çeyizleri Esenler Belediyesi'nden

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, seçim döneminde sözünü verdiği projelerini bir bir hayata geçiriyor. Esenlerli ihtiyaç sahibi gençler için hazırlanan “Çeyiz Destek Merkezi” hizmet vermeye başlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 12:43 GÜNCELLEME 03.05.2024 12:49 GÜNCEL
İhtiyaç sahibi kızların çeyizleri Esenler Belediyesi'nden
İhtiyaç sahibi kızların çeyizleri Esenler Belediyesi'nden

Esenler Belediyesi, Esenler'de evliliğe adım atacak ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelerin kız çocuklarının çeyizlerini karşılamak için ‘Çeyiz Destek Merkezi’ni kurdu. “Çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyerek hayata geçirilen projede; elektrikli ev aletleri, mutfak gereçleri, nevresim takımları, halı gibi yaklaşık 25 parça ürünün yer aldığı paket hediye ediliyor. Ayrıca yeni evlenen ya da evlenmeyi düşünen çiftlere de alanında uzman kişilerce; “Aile İçi İletişim”, “Gastronom”, “Bebek Bakımı”, “Çocuk Gelişimi” konularında eğitim veriliyor.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Bir eve lazım olabilecek her türlü ürünün yer aldığı merkezi gezen ve en mutlu günlerinde Esenlerli kızların yanında olduklarını belirten Esenler Belediye Başkanı Göksu, “Bu kızlarımız önce Allah’a, sonra ailelerine ve bizlere emanet. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Bir ömür neşeli bir yuva kurmaları için biz de el verelim istedik. Kızlarımızın en mutlu günlerinden itibaren hep yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Zehra 1 hafta önce Şikayet Et
    Nereden başvuru yapılıyor
    Cevapla
  • Ebru 1 hafta önce Şikayet Et
    Neden haksızlık yapıyosunuz akparti calışsın sizde yiyin diyosunuz biriside sanki babasının emekli parası diye yazıyo millet elini vizdanına koysun yazsın helal olsun başkana işini yapıyo söz veriyo yapıyo vermese vermez haksızlık yapmadığı için Allah'ta ona yardım ediyo helalsana başkan
    Cevapla
  • Hatice 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun başkanım
    Cevapla
  • Adnan 2 hafta önce Şikayet Et
    Tebrik ederim, güzel bir uygulama.
    Cevapla
  • mehmet demirel 2 hafta önce Şikayet Et
    helal be Başkanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR