Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Özel, görüşmenin ardından basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmesine ilişkin açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 16:42 GÜNCELLEME 03.05.2024 17:16 GÜNCEL
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi'ne gitti.

Özgür Özel, Hatimoğlulları ve Bakırhan'ı CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer ile birlikte karşıladı. 

ÖZGÜR ÖZEL'E BOŞ KOLTUK SORULDU

DEM Parti'nin ziyareti sonrasında ortak bir basın açıklaması yapıldı. Toplantıda Özgür Özel’e son günlerin gündem maddesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi soruldu. Özel görüşmenin 'Demokrasi açısından önemli' olduğunu belirtirken; ziyaretteki 'boş koltuk' detayına ilişkin açıklama yaptı.

Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamaÖzgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama

Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkasıErdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası

Özel açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Krizleri yeniden konuşmak anlamlı değil. Orada ortaya çıkan tablo ve aramızdaki görüşmeden sonra Sayın Erdoğan'ın CHP'ye bir ziyaret yapma talebini iletmesi ile birlikte olabilecek en iyi şekilde çözülmüş oldu. Biz kamuoyunun gündeminde ne varsa hepsini Sayın Erdoğan'la görüşme imkanı bulduk. Kendisi dinledi, heyetinde bulunan arkadaşlar not aldılar. Biz de Erdoğan'ın değerlendirmelerini dinledik. Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyorum."

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Metin 2 hafta önce Şikayet Et
    Kavga etmeyi bırakın artık, dünya bir savaşa hazırlanırken herkes bir adım geri atsa birçok şey çözülür bizim acilen birliğe ihtiyacımız var
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Chp pkk Dan vaz gecemiyor úlkeymiş milletmış hic umurlarinda degil
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 hafta önce Şikayet Et
    Ey Özel sen bu teröristlere hesap mı veriyorsun? Ey AYM vazifeni adam gibi yap ve HDP, DEM gibi terör partilerini derhal kapat. Milletin sabrı taşıyor, benden söylemesi.
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence ilk başta chp kapatilmali chp artik milli gúvenlik sorunudur
    Cevapla
  • NuR76 2 hafta önce Şikayet Et
    He hee diyor isi olana kadar özel
    Cevapla
  • Alim 2 hafta önce Şikayet Et
    Kahrolsun kötülük kahrolsun katiller kahrolsun kafirler kahrolsun zalimler kahrolsun netanyahu Kahrolsun kötülük kahrolsun netanyahu ve avaneleri ve yalakaları ve destekçileri ve askerleri ve taraftarları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR