Kan donduran olay! Baba-oğul kavgası cinayetle bitti

İstanbul Silivri’de baba ile oğlunun kavgası cinayetle bitti. Oğuzhan Kanat isimli genç, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı babası Selamet Kanat’ı bıçaklayarak öldürdü

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 14:11 GÜNCELLEME 03.05.2024 15:41 GÜNCEL
Kan donduran olay! Baba-oğul kavgası cinayetle bitti
Kan donduran olay! Baba-oğul kavgası cinayetle bitti

Silivri’de babasıyla tartışan 22 yaşındaki şahıs önce kendine bıçakla zarar verdi, daha sonra babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan zanlı, evin arkasında bulunan bir barakada bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Silivri Büyükçavuşlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde evde babası Selamet Kanat ile henüz bilinmeyen nedenle tartışan 22 yaşındaki O.K. kendisine bıçakla zarar verdikten sonra babasını boğazından bıçakladı. Olayın ardından O.K. evden kaçarken, anne ve kız kardeş ise işten eve döndüklerinde baba Kanat'ı evde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Selamet Kanat'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrasında evden kaçan O.K., Silivri Jandarma ekipleri tarafından yaralı halde evin arkasında bulunan bir barakada buldu. O.K., ekipler tarafından hastaneye kaldırılırken konuya ilişkin ekiplerin çalışmaları sürüyor.

KAYNAK : İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ibrahhiimm 2 hafta önce Şikayet Et
    Son dönem evlatların tamamen aileden uzaklaşması anne babaya isyanlar, laf söz dinlememe çok zor Allah cc biran önce çocuklarımızı bizlere hayırlı bir şekilde bağışlasın inşallah.
    Cevapla
  • mert 2 hafta önce Şikayet Et
    laik hukuk sürekli suçlu ve mağdur üretiyor
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Aligato 2 hafta önce Şikayet Et
    İslam çizgisine girmeden kimseye huzur yok Laik sistem şeytanın sistemidir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR