Acun Ilıcalı'nın acı günü! 'Canımızı kaybettik'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, 86 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, Ilıcalı ailesini yasa boğdu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 14:43 GÜNCELLEME 03.05.2024 15:18 GÜNCEL
Acun Ilıcalı'nın acı günü! 'Canımızı kaybettik'
Acun Ilıcalı'nın acı günü! 'Canımızı kaybettik'

Ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, 86 yaşında hayatını kaybetti.

"ÖRNEK ALDIĞIM, İMRENİLECEK BİR ÖMÜR"

Amcasının vefat haberini sosyal medyadan paylaşan Ilıcalı, "İyilikten başka bir şey düşünmeyerek, zorda kalanın yardımına koşarak, ailemize amcalık, babalık, dedelik yaparak geçen, örnek aldığım, imrenilecek bir ömür… Canımız Gürbüz Amcamı kaybettik, başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

CENAZESİ İZMİT'TE DEFNEDİLECEK

Gürbüz Ilıcalı, eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın kardeşiydi. Yüksek ziraat mühendisi olan Ilıcalı'nın cenazesi bugün Cuma namazını takiben İzmit Fevziye Camii'nden kaldırılacak. Ardından Acun Ilıcalı'nın anne ve babasının da mezarlarının bulunduğu Başiskele Aktürkoğlu Kabristanı'ndaki aile mezarlığında defnedilecek.

 
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR