Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!

Diyanet İşleri Başkanlığından, "Diyanet Başkanı Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan'da çıktı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "yalan ve iftira" içerikli haberle ilgili hukuki yollara başvurulacağı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 17:43 GÜNCELLEME 03.05.2024 17:43 GÜNCEL
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!

Başkanlıktan yapılan açıklamada, Sözcü Gazetesi'nde, "Diyanet Başkanı Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan'da çıktı" başlığıyla verilen haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Suudi Arabistan'da haberde bahsi geçen marka ve modelde bir makam aracı olmadığı gibi herhangi bir makam aracının da olmadığı belirtildi.

'HUKUKİ YOLLARA BAŞVURULDU'

Açıklamada, "Söz konusu gazete hakkında yalan ve iftira içerikli haberle ilgili hukuki yollara başvurulmuştur." ifadesi kullanıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 136 TÜMÜ
  • mehdi 1 hafta önce Şikayet Et
    kâfirler saldırıyorlar işte. akrep gibi gereğini yapıyorlar. bunların hakkından Allah gelir.
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Diyanete başlayan bu saldırıların altında yatan gerçekler ortada. Yahudilere uşaklık eden bu zihniyet kim para verirse onun emrinde..
    Cevapla
  • Abdulmecit AKYÜZ 2 hafta önce Şikayet Et
    ne zaman bu münafıklar kendilerinde biraz güç bulsa o pis dilleriyle diyanete saldırırlar, Müslümanlar olarak uyanık olmamız lazım ve Diyanete sahip çıkmamız lazım , çünkü amaçları diyanet üzerinden dine saldırmaktır, bunlar diyanetin değil din düşmanı bunu iyi bilmemiz gerekir.
    Cevapla
  • Ergün 2 hafta önce Şikayet Et
    ANAYASA MAHKEMESİNİN GÖBEKLİ DAYILARINA TAKILIR BOŞUNA UĞRAŞMAYIN.... 5. Milyon luk iftiraya 5 Milyon ceza gelmedikten sonra o yargının içi boştur
    Cevapla
  • Neco 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu kafirlerin derdi diyanet işleri başkanı felan değil araba üzerinden islama saldırıyor köpekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR