'Sibergöz-36' operasyonunda yeni gelişme: Çok sayıda tutuklama!

Afyonkarahisar'da, suç örgütüne yönelik "Sibergöz-36" operasyonunda gözaltına alınan 19 zanlı tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 22:29 GÜNCELLEME 03.05.2024 22:31 GÜNCEL
'Sibergöz-36' operasyonunda yeni gelişme: Çok sayıda tutuklama!
'Sibergöz-36' operasyonunda yeni gelişme: Çok sayıda tutuklama!

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonda yakalanan 66 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 24'ü serbest bırakıldı, 42'si sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 19'u çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 23'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 Nisan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet", "bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle kumar oynanması için yer ve imkan sağlama", "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik düzenlenen "Sibergöz-36" operasyonunun detaylarını aktarmıştı.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • verme 2 hafta önce Şikayet Et
    digerlerine eve git delilleri yok et diyorlar bunlar nasil egitim aliyor en cok onu merak ediyorum eger suphe suc var ise ilk iceri atarsin bir kac yil eve gidersin delil bakarsin panik halin de birakmak ne tam rezillik
    Cevapla
  • Yusuf Kara Belen/H 2 hafta önce Şikayet Et
    Sosyal medya üzerinden petrol.Tüpraş ve buna benzer. Reklam yapılarak 8000 TL ile yatırım. Hisse alın yanıltıcı reklam ile çok büyük vurgun yapılıyor. 233.000 TL Dolandırıldım. Sayın Adet bakanım. İçişleri Bakanım. Hatay Belen Emniyet müdürlüğüne suç duyurusunda bulunuldum.Hala irtibatı koparmıyorlar WhatsApp ve skaypi irtibata lar. Aramalar devam ediyor.Emiyetle işbirliğine hazırm.
    Cevapla
  • çerkez 2 hafta önce Şikayet Et
    İlan sitesinden sahte ilanlar verip insanları dolandıranlara neden bir işlem yapılmıyor..2 sene oldu şikayetçi olalı hala bir haber çıkmadı..!
    Cevapla
  • grty 2 hafta önce Şikayet Et
    onlar kader kurbani yada devlet ile ortak calisiyor ne istersen yap ceza yok gibi artik iki yil degil yirmi yil beklesen de bir sey cikmaz
    Cevapla
  • Mahmut demir 2 hafta önce Şikayet Et
    Adalet yokki
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR