Malatyalı 'ayakkabı profesörü'nden Başkan Erdoğan’a özel ayakkabı

Malatya’da 'ayakkabı profesörü' olarak tanınan Mehmet Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye özel üretim ayakkabı yaparak en kısa sürede teslim etmek istediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 13:47 GÜNCELLEME 04.05.2024 14:55 GÜNCEL
Malatyalı 'ayakkabı profesörü'nden Başkan Erdoğan’a özel ayakkabı
Malatyalı 'ayakkabı profesörü'nden Başkan Erdoğan’a özel ayakkabı

Malatya'da ‘Ayakkabı profesörü’ olarak tanınan 40 yaşındaki Mehmet Ceyhan, bir depremzede esnaf olarak her zaman yanlarında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye özel olarak ayakkabı üretti.
Dünyanın tek ayakkabı profesörü olduğunu söyleyen Ceylan, “Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir ayakkabı yaptık. Hakiki deri yumuşaktır, tamamen doğal deriden yaptık. El emeği göz nuru olan bu ayakkabılarımızı bizzat Ankara’da Külliye’de kendilerine teslim etmek istiyorum” diye konuştu.

Deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özellikle bölgeye çok ciddi desteğinin olduğunu ve halen de desteklerinin sürdüğünü aktaran Ceylan, bu nedenle de bir depremzede esnaf olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’ye böyle bir hediye takdim etmek istediğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’nin ayakkabı numaralarını ise katıldıkları programlarda öğrendiğini aktaran Ceylan, küçükken başladığı ayakkabıcılık mesleğini halen büyük bir şevkle devam ettirdiğini de söyledi.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Eltaf 1 hafta önce Şikayet Et
    Gerçekten bu insanlar kendilerini ayakkabı profösörü olarak adlandiriyorlar hayret ediyorum. Sanki Tayyip Erdoğan hakkiki deriden yapılmış ayakkabi giymiyor mu ki biz hakiki deriden ayakkabı yaptık diye reklam yapıyor. Elinde tuttuğu ayakkabı ne model olarak, ne kalıp, olarak kesinlikle güzel değil. Bizim Malatya imalat sektöründe elden ele dolaşan yüzü düz dediğimiz bir ayakkabı .
    Cevapla
  • Mustafa Akın 1 hafta önce Şikayet Et
    Ula ölçü almadan ayakkabı mı yapılır. Prof olmadığın ondan belli.
    Cevapla
  • Bi KUL 1 hafta önce Şikayet Et
    ELLERİNE SAĞLIK REİSE ne GÜZELLİK YAPILSA YAKIŞIRDA
    Cevapla
  • Abdullah 1 hafta önce Şikayet Et
    :) Tebessümle izledim baştan sona :)
    Cevapla
  • murat 44 1 hafta önce Şikayet Et
    ayakkabı profösörünü yakınen tanıyorum adamın kralı işinin ehli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR