Lüks villada sır dolu ölüm! 17 yaşındaki gencin acı sonu

Büyükçekmece’de haftalık kiralanan lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşları eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümün ardından polis ekipleri sır perdesinin aralanması için çalışma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 13:46 GÜNCELLEME 05.05.2024 15:12 GÜNCEL
Lüks villada sır dolu ölüm! 17 yaşındaki gencin acı sonu
Lüks villada sır dolu ölüm! 17 yaşındaki gencin acı sonu

Olay, 3 Mayıs günü akşam saatlerinde Büyükçekmece Tepekent’te bulunan lüks bir villada meydana geldi.

İddiaya göre, 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşlarıyla birlikte haftalık kiralık lüks bir villada eğlence düzenledi. Düzenlenen eğlence sırasında İpek dengesini kaybederek havuza düştü.

HAVUZDA BOĞULARAK CAN VERDİ

İpek, havuzda boğularak hayatını kaybederken, durumu fark eden diğer arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gencin cenazesi yapılan ilk inceleme ardından kesin ölüm nedeni tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis evde bulunan arkadaşlarını gözaltı alarak savcılık talimatı ile incelemeye başlattı.

İpek'ten geriye ise arkadaşlarıyla birlikte havuza girmeden önce çekildikleri fotoğraf kaldı.

YAŞLARI 18'DEN KÜÇÜK GENÇLER VİLLAYI NASIL KİRALADI?

Öte yandan polis ekipleri tarafından villada yapılan geniş çaplı incelemelerde uyuşturucu ve silah bulunmadığı öğrenilirken, yaşları 18’den küçük kişilerin villayı nasıl kiraladığı ise merak uyandırdı.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Burada bir gayrimeşru nir durum olma olasılığı yüksek , Emniyet sıkı bir çalışma ile çözecektir konuyu.
    Cevapla
  • Sade vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazik olmus. Bir yanda emekliler asgari ucretlilerin cektigi cileli hayat. Diger tarafta gencecik kisilerin hayati yazik bu duruma dusurenlere.
    Cevapla
  • sadi 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim düşürmüş? Lüks villada havuz sefası. Daha ne olması lazım? İlla suçlu arıyorsan, ailelerini suçla. Reşit olmayan çocuklar ev kiralıyor, alem yapıyor.
    Cevapla
  • H.Dr. 1 hafta önce Şikayet Et
    Parayı bulan yasa ve yaş sınırı tanımadığı gibi, yasa tanımayan gayri menkul sahipleri âde mülklerini istedikleri kişilere rahatça veriyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Maliye tüm illerde kırsaldaki bungolov ve benzer kiralanan yerlerdeki kaçağı takip etse bu rantı görecek. Bu karlı iş olmasa dağ tepe bu yapılar ile dolarmı?
    Cevapla
  • ayna 1 hafta önce Şikayet Et
    Kiraya veren kişiler ve daha önce kiralayanlar da incelensin özellikle bu gençlerin çevresinden olanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR