Kabine yarın toplanıyor! Toplantının başlıkları belli oldu

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe’de toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısının gündeminde yer alacak konular belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 17:15 GÜNCELLEME 05.05.2024 17:15 GÜNCEL
Kabine yarın toplanıyor! Toplantının başlıkları belli oldu
Kabine yarın toplanıyor! Toplantının başlıkları belli oldu

Kabine yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de bir araya gelecek. Kabine’de masaya gelecek başlıklar arasında ekonomi odaklı konular öne çıkıyor.

Enflasyonla mücadelede gelinen süreç, emekli ve dar gelirlilerin durumunu iyileştirmek için atılacak adımlar, bütçe açığının kapatılmasında kritik önemdeki kamuda tasarruf gibi konuların Kabine’nin gündeminde olması bekleniyor.

Terörle mücadele, İsrail-Filistin savaşını durdurmak için atılabilecek adımlar, İsrail’le ihracatın kesilmesinin ekonomiye etkileri gibi başlıkların da Kabine’de konuşulması bekleniyor.

Kabine gündeminde yer alan en önemli madde ise öğretmen atamaları olacak. Kabine toplantısının ardından atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR