Saadet öğretmen öldürüldü! Katil koca yakalandı

Samsun'da İngilizce öğretmeni Saadet Çay, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Çok sayıda suçtan kaydı bulunan katil koca gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 14:28 GÜNCELLEME 06.05.2024 15:09 GÜNCEL
Saadet öğretmen öldürüldü! Katil koca yakalandı
Saadet öğretmen öldürüldü! Katil koca yakalandı

Alınan bilgiye göre, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Çay (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Çay (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Çay, silahla ateş ederek Saadet Çay'ı vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Saadet Çay'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

KATİL KOCA YAKALANDI

İlçede esnaf olan ve "kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet" suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Çay ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Çay'ın bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Hyr 1 hafta önce Şikayet Et
    nikahta sabıka kaydını eşe bildirme zorunlu olsun.
    Cevapla
  • salih 1 hafta önce Şikayet Et
    sokaklarda bizim, çocuklarımızın, ailemizin yanından gelip geçen suç makinelerinin dolaştığı bir memleket istemiyoruz. bunların dışarıda ne işi var... toplumsal sinir uçları şu an çok gergin. benden söylemesi böyle fazla gitmez. yapanın yanına kar kaldığı bu sistemden vaz geçin....
    Cevapla
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    "19 kaydı bulunan" başka birşey demeye gerek yok
    Cevapla
  • abdullah 23 1 hafta önce Şikayet Et
    sayın idarecilerimiz bu katillerin,hırsızların dolandırıcıların,magandalerın vs vs işlediği her suçtan siz sorumlusunuz.dalkavuklarınız bunları sizlere söyleyemez çünkü koltuklarını çok seviyorlar.sizler güle oynaya bir yerlere gittiğinizin farkında değilsiniz. benden uyarması. Kur'an göre kanun yapmak zorundasınız çünkü kainatın sahibi öyle istiyor.
    Cevapla
  • Adalet 1 hafta önce Şikayet Et
    İlçede esnaf olan ve "kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet" suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Çay.... evet 19 kaydı bulunan Adem Çay.. 19 kayıt. peki, suçlu kim?
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizim görüp hayıflandığımız şeyleri devleti yönetenler görmüyor mu? Yazık bu ülkeye ve bu millete...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR