PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist ve Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 17:00 GÜNCELLEME 06.05.2024 20:13 GÜNCEL
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

SON DAKİKA HABERİ: Kahraman Türk Ordusu, yurt içi ve yurt dışı operasyonları ile terör örgütlerine göz açtırmıyor. Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgeleri ile Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde yapılan operasyonlarda toplam 23 terörist etkisiz hale getirildi. 

7 TERÖRİST ETKİSİZ!

Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 terörist etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. MSB, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"TERÖRÜ KAYNAĞINDA KURUTMAKTA AZİMLİYİZ, KARARLIYIZ"

"Teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız…"

16 PKK'LI TERÖRİST ETKİSİZ! 

MSB'den yapılan son dakika açıklamasına göre; Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. 

Aralarında sözde yöneticiler de var

MSB'nin paylaşımı şu şekilde;

"Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!"

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Terörü kaynağında kurutmak için ilk önce meclisi temizlemek gerekir. İnşallah o günleri de görmek nasib olur
    Cevapla
  • Türk 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin...
    Cevapla
  • DADAŞ 1 hafta önce Şikayet Et
    vurun aslanlar vurun ermeni uşaklarına
    Cevapla
  • Türkiye Yahudileri 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunun gibi belkide yüzlerce başlıklı haber servis edildi fakat bu terör niye bitmedi diye sormazlarmı?
    Cevapla
  • necmettin 1 hafta önce Şikayet Et
    meclisten başlamak gerekmez mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR