Sukas adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi

Küçükçekmece'de su dolu çukura düşerek ölen Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada savcılığa ifade veren Ali Sukas, adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 18:12 GÜNCELLEME 06.05.2024 19:55 GÜNCEL
Sukas adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
Sukas adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi

5 yaşındaki Edanur Gezer, Küçükçekmece’de bir parkta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin gerçekleştirdiği kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybetmişti. 

Olayla ilgili Küçükçekmece Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas'ın da bulunduğu 4 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. 

Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, bugün avukatı ile birlikte Küçükçekmece Adliyesine gelerek savcılığa teslim olmuştu.

 Ali Sukas, şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade verdi. İfade işlemi tamamlan Sukas, adli kontrol talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Adnan 1 hafta önce Şikayet Et
    Sıra Ekrem imambayildida çünkü liyakatli elemanlariyla mapus köşelerinde dertlesir esas büyük suçlu baskandir
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bizler bir avukatı zor buluyoruz adamın her tarafı avukat daha çok yalan
    Cevapla
  • Deniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Salıverirler atatürkcü nede olsa
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR