Kahtalı Mıçe'den üzen haber! İşte son sağlık durumu

'Kahtalı Mıçe' lakabıyla ünlenen Mustafa Aslan'dan haber var. Sağlığı konusunda sıkıntılı günler geçirdiği belirtilen 71 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısının, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 22:59 GÜNCELLEME 07.05.2024 01:11 GÜNCEL
Kahtalı Mıçe'den üzen haber! İşte son sağlık durumu
Kahtalı Mıçe'den üzen haber! İşte son sağlık durumu

Sanat camiasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'Felaket Tellalı' olarak tanınan Onur Akay, Kahtalı Mıçe'nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"KEMOTERAPİ TEDAVİSİ SÜRÜYOR"

Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya’da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.

Kahtalı Mıçe: Yaşadığıma sevinemiyorum, 100 akrabamı kaybettimKahtalı Mıçe: Yaşadığıma sevinemiyorum, 100 akrabamı kaybettim

DEPREM FELAKETİNDE AKRABALARINI KAYBETTİ

6 Şubat 2023'te merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6'lık depremler, 10 ilimizde büyük yıkım ve binlerce can kaybına sebep oldu. Depremden en çok etkilenen illerden biri de Adıyaman oldu. Kahtalı Mıçe de depreme memleketi Adıyaman'da yakalanmış ve çok sayıda akrabasını kaybetmişti.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • 02 KAHTA LI 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim şifalık versin inşallah geçmiş olsun güzel adam..
    Cevapla
  • yusuf 1 hafta önce Şikayet Et
    eğer sigaradan dolayı olduysa , sigara içen arkadaşlara uyarı olsun. O sigara illa biryerine zarar verir. ya şimdi , ya sonra
    Cevapla
  • Alanya 07 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah şifa versin gurbet kuşu
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Allahtan şifalar diliyorum bu vesile ile tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin.tum milletvekillerimizi topa bitane Mıçı etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR