CHP'li başkanın liyakatsiz atamalarına Şahan Gökbakar'dan tepki!

Komedyen Şahan Gökbahar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in baldızını ve yeğenini bazı görevlere atamasına tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 11:52 GÜNCELLEME 07.05.2024 11:52 GÜNCEL
CHP'li başkanın liyakatsiz atamalarına Şahan Gökbakar'dan tepki!
CHP'li başkanın liyakatsiz atamalarına Şahan Gökbakar'dan tepki!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündemdeydi. Bozbey hakkındaki iddialar devam ederken Şahan Gökbakar çok sinirlendi.

Özgür Özel'i de etiketleyerek paylaşımlar yapan komedyen "Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey öz yeğeni Furkan Bozbey'i belediye şirketine başkan olarak atamış. Sonra da 'Bu gençler hiç mi çalışmayacak' diyerek kendini savunmuş! Evet senin kardeşinin oğlu belediye şirketinde başkan olarak çalışmayacak bey amca! Belediye babanın çiftliği olmadığı için kendi yeğenine bir zahmet başka yerde iş buluver. Nasıl insanlarsınız siz ya? Yeğenin istese bile, senin olmaz yanlış anlaşılır demen lazım! Ayıp ya! Bu konuya müdehale etmelisiniz" dedi.

"BU İKİ ATAMAYI HEMEN İPTAL ET"

Şahan Gökbakar daha sonraki paylaşımında ise "CHP'li Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, birkaç gün önce baldızı Sezen Uğurlu'yu daire başkanı olarak atamış! Ardından şimdi yeğeni Furkan Bozbey'i belediye şirketine başkan olarak atıyor. Bu bey amca nasıl bir bey amcadır? Bu nasıl bir kafadır ya? Bey amca nasıl güzel mi böyle? Bu iki atamayı da hemen iptal etmenizi, çıkıp herkesten özür dilemenizi ve acilen kendinize gelmenizi tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Bu hanımefendiyi, yani atadığın baldızın Sezen Uğurlu'yu da daire başkanlığı görevinden almanı bekliyoruz" diyen Şahan Gökbakar, "Başka akraban veya yakının varsa onları da! Görevden alana ve Bursalılardan özür dileyene kadar da her gün seninleyim bey amca..." diyerek sosyal medyada gündem oldu.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 52 TÜMÜ
  • Bozoklu Turan 1 hafta önce Şikayet Et
    NE BEKLİYORDUN Kİ Recep İvedik...???? İstanbulluyla beraber bizim memleket de zıvanadan çıktı ve belasını arıyordu buldu.... HAYIRLIIIIII UĞURLU OLSUN , TABİ OLURSA....!!!!!! BOZBEYİN ANNANESİ DAYISI EMMİSİ YOK MU , ONLARA DA BİR İŞ BULUVERSİN GAAAARİ....!!!!
    Cevapla
  • al ver 1 hafta önce Şikayet Et
    niye şikayet ediyor bu?
    Cevapla
  • BUHARALI 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslında Bunlar Ebu Cehil Kafası; Hz. Hamza’ya Laf Söylemiyordu Karışmayın Diyordu Ebu Cehil Neden? Çünkü Hamza Müslüman Olur da Karşı Taraf Güçlenir! Bunlar CeHaPeyi İliklerine Kadar Biliyorlar Atadan Kim Varsa Kadroya Alıyorlar, Çok Basına Yansıyınca İlerde Aldığımız Yerleri de Kaybederiz Bundan Dolayı Korkusu Var. ŞAHO O Yüzden Tepki Veriyor… Bakmayın Bunların Tepkisi BOŞ
    Cevapla
  • ismail 1 hafta önce Şikayet Et
    Pireye kızıp yorgan yakanlar, seçtiklerinin ne mal olduğunu fark ettikçe çok daha pişmanlık çığlıkları atacaklar fakat çoook geç! Çünkü atı çalan Üsküdar'ı da çoktaaan çaldı!
    Cevapla
  • gerçekler 1 hafta önce Şikayet Et
    chp her türlü çalacak şahan boş konuşuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR