Kardeş vahşeti: Ablasını katletti!

Başkentte kan donduran bir cinayet işlendi. Olayda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 15 yaşındaki bir çocuk, 16 yaşındaki ablası Büşra Sıla İ.'yi bıçakla öldürdü

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 18:29 GÜNCELLEME 07.05.2024 18:29 GÜNCEL
 Kardeş vahşeti: Ablasını katletti!
Kardeş vahşeti: Ablasını katletti!

Ankara'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen E.İ. (15), tartıştığı ablası Büşra Sıla İ.'yi (16) sırtından bıçaklayarak öldürdü.

DHA'nın haberine göre olay, 26 Nisan'da meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen E.İ. ile ablası Büşra Sıla İ. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Tartışma sırasında E.İ., mutfaktan aldığı bıçakla ablasını sırtından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Büşra Sıla İ., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Büşra Sıla İ., Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayın ardından gözaltına alınan E.İ., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    artık evdeki küçük kardeşler birbirini öldürür hale geldi. kendinize ve ailenize sahip çıkın. evli erkekleri baştan çıkartan kadınlar mı dersin, evli kadinlarla ilişkiye girmeye çalışan gençler mi dersin, etrafa dikkat edin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    kısasda hayat vardır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR