Baba ile oğlu, tefecilikten gözaltına alındı

Eskişehir'de 19 kişiye, yüksek faizle borç verip ve icra yolu ile tahsilat yaparak mağdur ettikleri tespit edilen M.S. ve oğlu A.S. yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2024 14:45 GÜNCELLEME 08.05.2024 14:58 GÜNCEL
Baba ile oğlu, tefecilikten gözaltına alındı
Baba ile oğlu, tefecilikten gözaltına alındı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla dün gerçekleştirilen operasyonda, bankalardan kredi almakta zorlanan ve nakit paraya ihtiyacı bulunan yaşlı ve emekli kişilere, yüksek faizle borç verdikleri ve icra yolu ile tahsilat yaptıkları öğrenilen M.S. ve oğlu A.S. yakalanarak gözaltına alındı.

19 kişiden 3,5 milyon TL haksız gelir sağladığı belirlenen baba ile oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ülkemizde bunun gibi binlerce hırsız yolsuz zorbacı var devlet ne yapıyor insanlar korkusundan şikayet esemiyor etse tehdit edilşyor çocuğunu sülaleni kuruturum. Zavallı kabuğuna çekilip oturuyor. Anlatacak çok şey var Ahhhhh ah
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bunlarıda tüm mal varlıklarına el koyacaksınız... ömür boyu hapisten çıkmıyacak
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    atın içeriye bir daha gön yûzû gûrmesinler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR