İstanbullular dikkat! Valilik uyardı: Kuvvetli geliyor

İstanbul Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından yarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinde kuvvetli rüzgar eseceği, yüksek kesimlerde fırtına çıkacağı uyarısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 16:40 GÜNCELLEME 09.05.2024 17:26 GÜNCEL
İstanbullular dikkat! Valilik uyardı: Kuvvetli geliyor
İstanbullular dikkat! Valilik uyardı: Kuvvetli geliyor

İstanbul Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere dayanarak mega kent için uyarılarda bulundu.

Valiliğin uyarısına göre; Cuma sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerinde kuvvetli rüzgar esecek ve yüksek kesimlerde fırtına yaşanacak.

"DİKKATLİ OLUNMALIDIR"

İstanbul Valiliği’nin açıklaması şu şekilde;

“Meteoroloji’ye göre; İstanbul’da rüzgarın Cuma günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yüksek kesimlerde fırtına şeklinde esmesi, Rüzgar ve fırtınanın Cumartesi öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Dikkatli olunmalıdır.”

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR