Bakırköy'de motosikletli 2 polis ticari taksiye arkadan çarptı

İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki E-5 karayolunda motosikletli 2 polisin ticari taksiye çarptığı kazada 2 polis memuru yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralı polisler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 19:58 GÜNCELLEME 10.05.2024 20:02 GÜNCEL
Bakırköy'de motosikletli 2 polis ticari taksiye arkadan çarptı
Bakırköy'de motosikletli 2 polis ticari taksiye arkadan çarptı

Kaza, saat 18.00 sıralarında Bakırköy E-5 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, seyir halindeki motosikletli Yunus Polis ekibi, henüz bilinmeyen bir nedenle önünde ilerleyen 34 TER 56 plakalı ticari taksiye arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan iki polis memuru yola savruldu. Kazayı gören polis ekipleri yardıma koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri yaralı polis memurlarına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından yaralı polisler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah şifalarını versin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ticari taksi her yere FARE GİBİ GİRİP ÇIKIYOR DEMEKKİ ÖNÜNE KIRDI KAZA OLDU
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Düzgün sürsünler. Basın kameralar görüntülüyor, onun önünü örtme peşine düşmüşer. Motosikletler risklidir gördüğüm kadarıyla polis kardeşlerimiz de düzgün süremiyor. Olay özelinde ticari taksinin hatası vardır o ayrı da polisimiz bizim evldımız, onları canı yanmasın üzülüyoruz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR