Bakan Yerlikaya paylaştı! 3 ayrı operasyon ve baskın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahzen-42 ve Mahzen-43 operasyonlarının ayrıntılarını paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 08:16 GÜNCELLEME 11.05.2024 08:48 GÜNCEL
Bakan Yerlikaya paylaştı! 3 ayrı operasyon ve baskın
Bakan Yerlikaya paylaştı! 3 ayrı operasyon ve baskın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon haberlerini peş peşe paylaştı. 3 ayrı çetenin çökertildiği Mahzen-42 ve Mahzen-43 operasyonlarının detaylarını paylaşan Bakan Yerlikaya toplamda 60 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
 
Yerlikaya, sosyal medya hesabı X'te operasyonlara ait ayrıntıları şu şekilde paylaştı;

MAHZEN-42 OPERASYONU

İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonlarda elebaşı Numan Karakoç’un da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek.

* Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda; Başakşehir’de faaliyet gösteren elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

- Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak,
- Kasten adam öldürmeye teşebbüs,
- Kasten yaralama,
- Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması,
- Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma,
- 6136 sayılı kanuna muhalefet,
- Tehdit ve mala zarar verme suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:
- 7 adet ruhsatsız tabanca,
- 1 adet av tüfeği ve
- Muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

MAHZEN-43 OPERASYONU

Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "MAHZEN-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen'in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı.

Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız.

* Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Kocaeli merkezli İstanbul, Tekirdağ, Bitlis ve Aksaray olmak üzere 5 ilde düzenlenen “MAHZEN-43” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;
 
- Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak,
- Rüşvet,
- Yağma ve
- 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:
- 3 adet ruhsatsız tabanca ve
- Çok sayıda fişeğe el konuldu.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlerle

KAYNAK : Haber7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR