Uçurumda ölü bulunan Polonyalı turistin ölüm nedeni belli oldu

Yabancı turist kafilesiyle geldiği Pamukkale'de kaybolan ve 24 saat sonra uçurumda cansız bedeni bulunan Polonyalı kadının ölüm nedeni belli oldu. Yaşlı kadının kalp krizi geçirdikten sonra uçuruma yuvarlandığı tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 18:33 GÜNCELLEME 15.05.2024 18:33 GÜNCEL
Uçurumda ölü bulunan Polonyalı turistin ölüm nedeni belli oldu
Uçurumda ölü bulunan Polonyalı turistin ölüm nedeni belli oldu

Antalya’da konakladığı otelden, Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti'ni görmek için yabancı bir kafileyle birlikte Denizli’ye gelen 73 yaşındaki Polonya uyruklu Maria Jolanta Latacz, 8 Mayıs Çarşamba günü öğle saatlerinde kaybolmuştu.

DERE YATAĞINDA ÖLÜ OLARAK BULUNMUŞTU

Ören yerindeki Kleopatra Antik Havuzu'nda yüzen ve en son Hierapolis Antik Kenti'ndeki antik tiyatro çevresinde görülen yaşlı turist, ertesi gün Pamukkale ören yeri güney kapısına yakın bir konumda bulunan Domuzçukuru mevkiindeki dere yatağında ölü olarak bulunmuştu.

KALP KRİZİNDEN ÖLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırılan Maria Jolanta Latacz’ın otopsi işlemleri tamamlandı.

Yaşlı kadının kalp krizi geçirmesi sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 75 metrelik uçurumdan yuvarlandığı tespit edildi. Konsolosluk yetkililerine teslim edilen cenazenin, Antalya üzerinden Polonya'ya götürüleceği bildirildi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Emekli 2 ay önce Şikayet Et
    Yaşlı kadın üstelik yabancı turist, ne işi var tek başına dağda bayırda. Hiç inandırıcı gelmedi bana. Kalp krizi geçirip uçurumdan düşmüş müş
    Cevapla
  • Abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    Önce kalp krizi olduğu nasıl anlaşılır ki? Ya ayağı kaydıktan sonra 75 m yuvarlanırken kalp ktizi başladıysa,nasıl önce kalp denir ki?
    Cevapla
  • Abdullah64 2 ay önce Şikayet Et
    Kalp krizi öyle 5 saniyede olup bitmez. Bir sürecin sonunda ortaya çıkar. O süreç de bedende iz bırakır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR