Evinde iki 'Kraliyet pitonuyla' yakalandı! Ceza kesildi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği operasyonda 2 kraliyet pitonu ele geçirildi. Yasak olmasına rağmen yılanları evinde besleyen R.K.’ye 25 bin TL para cezası kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2024 14:02 GÜNCELLEME 17.05.2024 14:07 GÜNCEL
Evinde iki 'Kraliyet pitonuyla' yakalandı! Ceza kesildi
Evinde iki 'Kraliyet pitonuyla' yakalandı! Ceza kesildi

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karasu ilçesi Yalı Mahallesi’nde oturan R.K.’nin evinde yasaklı hayvanlar beslediği ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda 2 kraliyet pitonu ele geçirildi. Ayrıca, pitonların beslenmesi için kullanıldığı iddia edilen 11 de canlı hamster bulundu. R.K.’ye, Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet suçundan 25 bin TL idari para cezası uygulandı. Hayvanlar ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.

R.K.’nin, yılanlara dondurulmuş ve paketlenmiş halde hamsterlar verdiğini, evde bulunan canlı hamsterları ise beslediğini söylediği öğrenildi. 

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kralcılar ...... 1 ay önce Şikayet Et
    Kraliyet pitonu nedir arkadaş. Ülke komedi filmi gibi oldu kral lafı eksik olmuyor ülkeden.
    Cevapla
  • Turk 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ceza olsa ne bir de devlet yılana bakacak o masraf alınması gerek en az 10 milyon ceza verilecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR