İBB Roma seferi için Boeing 737 kiralamış

2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları’nın imza töreni için Roma’ya giden Ekrem İmamoğlu ve yanında götürdüğü 45’i gazeteci 69 kişilik kafilenin Roma’ya charter uçuşu ile gittiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2024 12:02 GÜNCELLEME 18.05.2024 12:02 GÜNCEL
İBB Roma seferi için Boeing 737 kiralamış
İBB Roma seferi için Boeing 737 kiralamış

Kafilenin THY’den kiralanan Çekmeköy isimli Boeing-737 model uçakla 16 Mayıs günü sabah saatlerinde uçtukları Roma’dan 17 Mayıs günü akşam saatlerinde İstanbul’a döndükleri öğrenildi.

UÇAK KİRASI İBB'DEN

189 yolcu kapasiteli uçakla 69 kişinin uçtuğu seyahatte, Boeing-737 model uçağın kirasının ise İBB tarafından ödendiği ifade ediliyor.

Uçakta Ekrem İmamoğlu başta Ertuğrul Özkök olmak üzere gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İBB'nin Roma çıkarmasında kafileye CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer eşlik ederken, TBMM veya İBB Meclis Grubu'ndaki diğer partilerden isimler kafileye dahil edilmedi.

KAYNAK : Gündem 7x24
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    Sanki diğerleri sütten çıkmış akkaşıkmıydı biz kendi yanlışlarımızı görmezden geldik ve kaybettik
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR