Rolls Royce iddialarına ilişkin açıklama geldi

İletişim Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı kartının lüks bir otomobilde kullanıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 22:34 GÜNCELLEME 22.05.2024 22:34 GÜNCEL
Rolls Royce iddialarına ilişkin açıklama geldi
Rolls Royce iddialarına ilişkin açıklama geldi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iddiada adı geçen federasyonun ve aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

ARAÇTAKİ KİMLİK KARTININ SAHTE OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Haberde yer alan araç kimlik kartının sahte olduğunun tespit edildiği, konuyla ilgili yasal işlemin başlatıldığı aktarılan açıklamada, Bakanlık çalışanı olmayan kişilere herhangi bir kimlik ya da araç kartı verilmesinin söz konusu olmadığı kaydedildi.

'BAKANLIK KARTININ KULLANILDIĞI LÜKS OTOMOBİL YOLDA GÖRÜLDÜ İDDİASI DOĞRU DEĞİLDİR'

"Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"nin açıklanmasının ardından, ekonomik ömrünü tamamlamış araçların tasfiye edildiği, ihtiyaç fazlası araçların ise tasfiye edilmek ya da ihtiyacı olan kurumlara devredilmek üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bildirildiği belirtilen açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Gençlik ve Spor Bakanlığı kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü' iddiası doğru değildir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Aynı sag sol olayları gibi, dışarıdaki itler bir saga bir sola saldırıp oturup izliyor işte. Devlet bu maşalara katı olmak zorunda artık
    Cevapla
  • ali 2 ay önce Şikayet Et
    Rolls-royce bir marka araç belki spor bakanlığına Ait olmayabilir ama yanında bu ve bunun gibi bakanlıkların yaptığı boş harcamalarda devede kulak kalır rolls-royce
    Cevapla
  • Trakyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Yalan haberi tezgahlayan, yapan ve yayan ahlaksızlara caydırıcı ceza muhakkak verilsin, tezgahta kullandıkları bu araca da el konulup Jandarma aracı yapılsın...
    Cevapla
  • Kkgvvggg 2 ay önce Şikayet Et
    He aynen knk
    Cevapla
  • Murat Beğenilmiş 2 ay önce Şikayet Et
    Belgesi olmayan, yalan haber yapanlara en ağır şekilde yaptırımlar yapılmalıdır. Gerekirse BASIN KARTI iptal edilmelidir.
    Cevapla
  • Alper 2 ay önce Şikayet Et
    Satafat duskunlerinin yaptığı açıklamalara değil gordugumuze inanıyoruz. O belge sahte deyip yalanlayip konuyu kendince kapatmak çokta zor değil.
    Cevapla
  • Ferit 2 ay önce Şikayet Et
    Madem o kadar inanıyorsun gerçek olduğuna ispatlama bizde inanalım
    Cevapla
  • Nazif okur 2 ay önce Şikayet Et
    Bakanlıkla hiçbir ilgisi olmayıp Öyle bir kartı uydurup aracının önüne asmak da çok kolay sırf polis ve benzeri devlet görevlilerine karşı(araç cekilmesin diye örneğin çok öyle araç var)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR