Türkiye onları konuşmuştu! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı...

Son dakika haberi... Bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 09:56 GÜNCELLEME 23.05.2024 11:23 GÜNCEL
Türkiye onları konuşmuştu! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı...
Türkiye onları konuşmuştu! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı...

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart 2024 günü meydana gelen trafik kazasında arkadaşlarıyla ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Aci’ya çarpan ve ölümüne neden Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte yurt dışına kaçtı.

Önce Mısır'a oradan ABD'ye geçen Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında ise yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan kazanın sürücüsü firari Timur Cihantimur ve olay sonrası onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

ANNE VE OĞLU İÇİN 2 AYRI SÜREÇ İŞLENECEK

Toplumda oluşan hassasiyet ve sürecin bir an önce tamamlanması için 60 günlük yasal süre beklenmedi ve belgeler 1 hafta-10 gün içinde ABD Adalet Bakanlığına iletildi. Kazayı yapan 17 yaşındaki sürücünün ABD vatandaşı olması sebebiyle anne ve oğlu için 2 ayrı süreç işleyecek.

3 SAAT İÇERİSİNDE OĞLUNU KAÇIRDI

Annenin iade dosyasının genişletileceği belirtiliyor. 'Gasp ve delilleri yok etme' suçlamaları da iade talepnamesine eklenecek. Kazanın üzerinden 3 saat gibi kısa bir süre geçmişken, annenin oğlunu yurt dışına kaçırmış olması da şüpheli bulunuyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Gyazgan 1 gün önce Şikayet Et
    Yakalandı ama neye yarar ki türkiyeye gelecek bunlar ne yapılması gerektini kanun boşluklarını çok iyi bilen ler ee parada var fazla değil bir iki sene sonra serbest kalır bayandaki beceriyi unuttunuzmu 3 saat gibi bir zamanda türkiyeden kaaçırdı çocuğu vessalem
    Cevapla
  • YanCepler Doldu 3 hafta önce Şikayet Et
    25 yıl sonra da interpole başvurulur ve zaman aşımı sebebiyle dava düşer...
    Cevapla
  • İbrahim 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu olayı kapatması cok basıt gönder 2 MİT ajanı ya gelirler kuzu kuzu yada gerisi MİT de
    Cevapla
  • Adalet 3 hafta önce Şikayet Et
    Adaleti olmayan toplum ve kuruluşlar kesinlikle çökmeye mahkumdur. En güzel ve kusursuz adaletde Allahın şeri kanunları dediğimiz ŞERİATTIR. Vesselam. 40 gün aralıksız yağan Nisan yagmurundan daha bereketlidir. Doğrudur.
    Cevapla
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Yakalanırsa, adamı olan kurtuluyor imajı biraz toparlanır.
    Cevapla
  • Vatansever 3 hafta önce Şikayet Et
    Zor. Zira güçlü olan her zaman kazanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR