Barış Boyun soruşturmasında yeni gelişme!

İtalya'daki Barış Boyun soruşturmasında gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi. Biri Türk diğeri Arnavut uyruklu iki kişi daha gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 14:43 GÜNCELLEME 23.05.2024 17:06 GÜNCEL
Barış Boyun soruşturmasında yeni gelişme!
Barış Boyun soruşturmasında yeni gelişme!

SON DAKİKA HABERİ: Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun soruşturmasında gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi. 

17'Sİ TÜRK İKİ İTALYAN YAKALANMIŞTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İtalya'da yakalanan Barış Boyun soruşturmasına ilişkin sosyal medya hesabından şu ifadelere yer vermişti:

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme dahil 23 ayrı suçtan aranan, toplam 56 ayrı suç kaydı bulunan ve 3'ü cinayet olmak üzere kasten yaralama, 6136 sayılı kanuna muhalefet, yağma vb. suçlarından kırmızı bülten ile aranan, elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne yönelik ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında İtalyan polisi tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda elebaşı Barış Boyun'un da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 1️7'si Türk ve 2️'si İtalyan olmak üzere toplam 1️9 şüpheli yakalandı."

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Gözaltına alınanların Barış Boyun başta olmak üzere, 2017’de İstanbul’da meydana gelen bir çatışmada yaralanarak sakat kalan ve yurt dışına firar eden Bayram Demir’in de yakalanan çete üyeleri olduğu aktarıldı.

Soruşturma kapsamında yakalanan diğer çete üyelerinin ise Özge Koca, Okan Bingöl, Kerem Akarsu, Fikri Fatih Çançin, Ahmet Durmuş, Çağlar Şenci, Cemil Aytekin, Sinan Şimşek, Serkan Özcan, Fırat Çoğalan, Abutalip Burulday, Emrah Şahin, Ardıl Burak Arat, Ersin Aytekin, Kaan Doğu Gündüz ile İtalyan Giorgi Meschini ve Antonio Buondonno olduğu öğrenildi.

KAYNAK : Habertürk
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Aslan 52 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayde öbür dünya ya
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR