Kilis Belediyesi'nde 92 kişi işten atıldı! Gazeteci tehdit ve darp edildi

"Adam şimdi işini yapıyorsa çalışıyorsa kanuni olarak ne diyebiliriz" diyen CHP'li Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen 2 günde 92 kişinin işine son verdi. CHP'li Başkan kendisini eleştiren bir basın mensubunu ise tehdit etti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 12:24 GÜNCELLEME 24.05.2024 12:24 GÜNCEL
Kilis Belediyesi'nde 92 kişi işten atıldı! Gazeteci tehdit ve darp edildi
Kilis Belediyesi'nde 92 kişi işten atıldı! Gazeteci tehdit ve darp edildi

31 Mart'ta yerel seçimleri kazanarak göreve başlayan Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, kurumda personel avına başladı. Seçimler sonrası kimseyi haksız yere işten atmayacağını söyleyerek insanlara güven veren ve "Korkmayın kimsenin ekmeğiyle oynamam” diyen Bilecen söylediklerinin aksine uygulamalar yapmaya başladı.

2 GÜNDE 92 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

"Adam şimdi işini yapıyorsa çalışıyorsa kanuni olarak ne diyebiliriz. Ben avukatım kanun nizam nedir bilirim.” diyen CHP'li Başkan Bilecen, 2 gün içerisinde belediyede toplam 92 kişinin işine son verdi. işten atılanların 86’sının konaklarda görev yaptığı kaydedilirken, 6 işçinin de belediyede farklı birimlerde çalıştığı öğrenildi. 

BASIN MENSUBU TEHDİT EDİLDİ

İşten çıkarılan kişiler CHP'li Başkana tepki gösterirken bir skandal daha patlak verdi. Bir süre önce #Kilis79 hesabından Belediye Başkanı Hakan Bilecen’i eleştiren paylaşımlara yer veren Kadir Polat’ın tehdit ve darp edildiği öne sürüldü. Bir süredir kendisinden haber alınamayan editörün tehditler sonrası şehir dışında özel koruma altına alındığı belirlendi. Polat'la ilgili bilgiler Hasan Can Erkoç'un yazışmaları paylaşmasıyla ortaya çıktı.

İşte o yazışmalar;

KAYNAK : Haber7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Cevat 3 hafta önce Şikayet Et
    Bi sebebi varkine işten atıldı zaten çoğu temizlik içindeydi,bilir bilmez yorum yapmayın ,
    Cevapla
  • Kenan 3 hafta önce Şikayet Et
    chpkk beyni böyle çalışıyor
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    CHP'nin biri neyse hepsi aynı...
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 hafta önce Şikayet Et
    oy verdiler bunları onlar istediler bizene yaa bu haber değilki ne halleri varsa görsünler
    Cevapla
  • oflu 3 hafta önce Şikayet Et
    gün olur devran döner . acaba kaçacak yer bulabilecekmisin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR