Özgür Özel gelecek seçim için koltuğunu ortaya koydu: Siyaseti bırakırım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı TV programında ilk genel seçimlerde partisini iktidar yapamaması halinde 'siyaseti bırakacağını' ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2024 13:22 GÜNCELLEME 31.05.2024 13:22 GÜNCEL
Özgür Özel gelecek seçim için koltuğunu ortaya koydu: Siyaseti bırakırım!
Özgür Özel gelecek seçim için koltuğunu ortaya koydu: Siyaseti bırakırım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olduğu canlı yayında çarpıcı ifadelere imza attı.

Gelecek ilk genel seçimi hedeflediğini söyleyen Özel, bu seçimde partisini iktidar yapamaması durumunda siyaseti bırakacağını ifade ederek iddialı bir çıkış yaptı. Özellikle son dönemdeki yumuşama siyasetinin ardından yapılan bu açıklama dikkati çekti.

"KAZANAMAZSAM SEÇİM GECESİ İSTİFA EDİP, SİYASETİ BIRAKACAĞIM"

Özel'in kazanamazsa 'siyaseti bırakacağını' söylediği sözler şu şekilde;

"Benim işim bu partiyi iyi yönetmek. Belediye başkanlarımızın görevi seçimlere kadar bört dörtlük yönetmek. İnsanlar bakacak diyecek ki 'bunlar bu işi yapar arkadaş bunlara ülkeyi de yönettirelim' Millet cebimize 409 anahtar koydu cebimize. O anahtarlar iktidarın anahtarıdır.

Bu hedefi gerçekleştirmezsem seçim gecesi burada canlı yayında, ben CHP'yi iktidar yapamazsam o gece buraya çıkacağım ve istifa edeceğim.

Siyaseti burada bırakacağım. İlk genel seçimde. İlk yerel seçimde birinci parti yaptık. Diyorlardı ki çok kötü sonuç alacaklar, tarihin en kötü sonucu olacak. Ne oldu?"

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 255 TÜMÜ
  • Hikmet Demircan 1 ay önce Şikayet Et
    ziyaaah,ziyaaah
    Cevapla
  • Atila 1 ay önce Şikayet Et
    Kemalbey ne diyordu vallahide burdayım Özgür bey sende söyle korkma yalnız RTE şapkasını koysa AKP kazanır
    Cevapla
  • Göksel 1 ay önce Şikayet Et
    Bence. Başladınız bile belediyelerde akrabaları yerleştirmeye 1 numara bursa bursa halkı size belediyeyi özellikle emekliler tepki oyu olarak sundu. Eğer bu iş böyle giderse kılıçtaroğlundan daha kötü duruma düşersiniz
    Cevapla
  • Canlı 1 ay önce Şikayet Et
    İstfa etmesi içinelmizden geleni yapacağız
    Cevapla
  • Drddd 1 ay önce Şikayet Et
    Sonuna kadar destegimiz sizin adalet için hukuk için hak için eşitlik için sizin için biliyoruz ve inanıyoruz sizinle her şey yoluna girecek kalplerin sahibi Allah sevdiren inandıran allah tir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR