Ölü sanılan kadının, cenaze hazırlığı sırasında yaşadığı fark edildi

ABD'nin Nebraska eyaletinde, kaldığı huzurevinde öldüğü ilan edilen bir kadının daha sonra götürüldüğü cenaze evinde sağ olduğu fark edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2024 07:49 GÜNCELLEME 05.06.2024 08:34 GÜNCEL
Ölü sanılan kadının, cenaze hazırlığı sırasında yaşadığı fark edildi
Ölü sanılan kadının, cenaze hazırlığı sırasında yaşadığı fark edildi

ABD'nin Nebraska eyaletinde bir huzurevinde kalan 74 yaşındaki Constanze Glantz'ın, öldüğü belirlendi. Ölümü ilan edilen kadının götürüldüğü cenaze evinde gerçek ortaya çıktı. 

Cenaze levazımatçısındaki personel, kadının hala nefes aldığını fark edince yetkililere haber verdi. 

Polis yetkilisi Ben Houchin, huzurevi personelinin suç işleme niyeti olduğuna dair bir kanıt bulunmadığını belirtti.

Glantz'ın tedavi edilemeyecek hastaların yattığı bölümde kaldığı ve vefatının beklendiği için adli tıp yetkilisi gönderilmediğini belirtti. Houchin ayrıca, "Ölüm sırasında herhangi bir kuşkulu durum yoktu." dedi.

Glantz'ın şu anki sağlık durumu bilinmezken, ailesine haber verildiği kaydedildi.

Geçen yıl haziran ayında da Ekvador'da Bella Montoya adlı 76 yaşındaki bir kadın, felç geçirdikten sonra ölü ilan edilmiş ve tabuta konulmuştu.

Ancak kıyafetlerini değiştirmek için tabut beş saat sonra tekrar açıldığında hala canlı olduğu anlaşılmıştı. Ancak Montoya, birkaç gün sonra hayatını kaybetti.

KAYNAK : TRT Haber
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Lavanta 1 ay önce Şikayet Et
    Abd vatandaşı olmak uğruna ülkesine ihanet edenler okusun. Gidin gidin de ülkemiz temiz insanlara vatanseverlere kalsın.
    Cevapla
  • kılçık 1 ay önce Şikayet Et
    Glantz'ın tedavi edilemeyecek hastaların yattığı bölümde kaldığı ve vefatının beklendiği ne demek oluyor, zaten ruhen siz hastayı öldürmüşsünüz. o bir eşya mı, depoya kaldırmışsınız.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR