Halıya sarılmış halde denizde bulunmuştu, ailesi cenayezi teslim aldı!

Büyükçekmece'de halıya sarılmış ve ağırlık bağlanmış şekilde denizden cansız bedeni çıkartılan Sedef Güler'in cenazesi, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2024 21:16 GÜNCELLEME 08.06.2024 21:16 GÜNCEL
Halıya sarılmış halde denizde bulunmuştu, ailesi cenayezi teslim aldı!
Halıya sarılmış halde denizde bulunmuştu, ailesi cenayezi teslim aldı!

Avcılar'da yaşayan Gülizar Güler kızı Sedef Güler'e ulaşamayınca 2 gün önce Avcılar Firuzköy Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kayıp ihbarında bulunmuştu.

Dün Büyükçekmece'de denizde halıya sarılmış halde bulunan cesedin kayıp ihbarında bulunulan 24 yaşındaki Sedef Güler olduğu tespit edildi. Sedef Güler'in yakınları ise teşhis işlemleri için bugün Adli Tıp Kurumu'na geldiler.

Denizden çıkarılan cesedin Sedef Güler'e ait olduğu ablası Sevda Güler tarafından teşhis edildi. Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından ise genç kızın cesedi ailesine teslim edildi.

Sedef Güler için yarın öğlen namazına müteakip cenaze töreni yapılacak ve ardından naaşı İkitelli Köyiçi Mezarlığı'na defnedilecek.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın editörler özellikle ölen bayanların fotoğraflarını böyle paylaşmayın bence uygun değil. Allah rahmet eyleisn merhumeye. Günahları affeylesin inşallah
    Cevapla
  • Mahmut K 3 ay önce Şikayet Et
    Bir Genç kızın çalıştığı yerde kurumda çalışma arkadaşları olabilir.Onun dışında olmamalı zanlının uyuşturucudan sekiz sabıka kaybı var.Hepimiz evlat sahibiyiz çoluk çocuğumuza önce dinimizi ve temiz bir ahlâk öğretmeliyiz Allah kimsenin başına vermesin böyle elim bir olayı
    Cevapla
  • Aslan 52 3 ay önce Şikayet Et
    sonumuz çok kötü
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İdam şart......
    Cevapla
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Maalesef çok yazık; toplumun derhal mevcut yönetim şeklinden , Kemalizm den laiklik beşeri sistemden , lgbt kiskacindan , uyuşturucu cetelerinden , TV proglarimdan , sosyal medya dan kurtarılması gerek , toplumun mevcut yaşam biçimi maalesef çok zehirli , sakıncalı , tehlikeli ,Allah'ın emir ve yasaklarına uygun yasalar gerek , bize ancak Allah'ın koyduğu kanunlar hayat verir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR