Cam seyir terasında onları görenler şaşkına döndü!

Sivas'ın Divriği ilçesindeki cam seyir terasına gelen dağ keçisi sürüsü güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2024 14:32 GÜNCELLEME 11.06.2024 14:42 GÜNCEL
Cam seyir terasında onları görenler şaşkına döndü!
Cam seyir terasında onları görenler şaşkına döndü!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası başta olmak üzere tarihi konakları ve kalesiyle turistlerin ilgisini çeken Divriği ilçesinde, Çaltı Kanyonu’na hakim noktadaki cam seyir terasına, dağ keçileri geldi.

Keçiler, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Dağ keçileri bir süre tesis içinde gezip, ardından alandan ayrıldı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sivas Valiliği, "Mekanın sahipleri geldi. Divriği cam seyir terasına çıkan yaban keçileri alanda bulunan sosyal tesisimizin tüm imkanlarından faydalanıyor. Çaltı Çayı Kanyonu üzerinde bu muhteşem güzelliklere yakından şahit olmak için sizi de Divriği cam seyir terasına bekleriz" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR