Köpekçi Buket ile ilgili olay iddialar! Kasiyerlikten patronluğa...

Kuduz köpekleri Ankara’ya getirdiği için tutuklanan Buket Özgünlü, ‘Köpek Velisi’ adlı hesabıyla servet kazanmış. Köpekleri sakat bırakarak para topladığı iddia edilen Özgünlü, 9 daire ve 2 depo satın alıp 7 defa da estetik ameliyatı olmuş.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2024 15:10 GÜNCELLEME 13.06.2024 15:10 GÜNCEL
Köpekçi Buket ile ilgili olay iddialar! Kasiyerlikten patronluğa...
Köpekçi Buket ile ilgili olay iddialar! Kasiyerlikten patronluğa...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden kuduz olduğu iddia edilen 35 köpeği Ankara’ya getiren ve ‘Hayvanları koruma kanununa muhalefet’ suçundan tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü hakkında iddialar ortaya çıktı. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Özgünlü’nün ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi T.S. tarafından altı yıl önce mahkemeye verildiği ve ‘Durumum yok, gelirim yok’ diyerek savunma yaptığı aktarıldı. Özgünlü’nün polis sorgusunda tamamı son dört senede alınmış üzerine kayıtlı 9 daire ve kira aldığı 2 depo olduğunun ortaya çıktığı öne sürüldü.  

"KÖPEKLERİ SAKAT BIRAKIP PARA TOPLADI" İDDİASI

Öte yandan, Özgünlü’nün köpekleri sakat bırakarak para topladığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre hayvanseverlerden topladığı mama paralarıyla yedi defa bıçak altına yatarak estetik ameliyatı olduğu da belirtilen Özgünlü’nün Ankara’da garson olarak çalıştığı kafeyi satın alıp işveren pozisyonuna geçtiği öğrenildi.

Özgünlü’nün sağlık kayıtlarında ise burun estetiği, kaş kaldırma ve serum kolajen terapisi aldığı iddia edilirken, yedi operasyon ve çok sayıda güzellik seansı için 2021-2024 arasında 1 milyon 110 bin lira harcama yaptığının banka hareketleri ile tespit edildiği kaydedildi.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 144 TÜMÜ
  • Nunal 1 hafta önce Şikayet Et
    Doğru düzgün yasa lazım, haycanların da insanlarında canı yanmadan yaşayabilir. Konunun istismarcısı da, eşkıyası da bol olur böyle. Boyu devrilesi belediyeler parsel yemekten böyle konuları görmezden geldilrr. Sonuç :kaos
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 hafta önce Şikayet Et
    Derhal bu tip dernek ve vakıflar kapatılsın.
    Cevapla
  • Abdüsselam IŞIK 2 hafta önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm. İZMİR'den Abdüsselam IŞIK . SOKAKLARDA Aç susuz 4000.000 Köpek olamaz ! önce İNSAN ! KÖPEK'lerin yaratılışının nedeni İNSAN OĞLUNA hizmet içindir.Uyusturucu, Silah, bomba, mayın aramalarında teknolojik araç ve aletlerden daha da başarılıdırlar! Çobanlara çok iyi yardımcıdır. Kurt, Ayı, Domuz veya hırsızlara karşı savunma yardımcılar! sokaklarda İNSAN PARÇALAYAMAZLAR !
    Cevapla
  • Esaslı 1 hafta önce Şikayet Et
    Gayette güzel parçalar , senin gibi mallar olduğu müddetçe bu ülkedeki problemler çözülemez.
    Cevapla
  • Ziya Can 2 hafta önce Şikayet Et
    gecen mahallemde genc bir çocuk markettte bir sürü salam sosis aldı kedilere köpeklere verdi,kimsin dedik,bir hayvan derneğinin başkanıyım dedi!
    Cevapla
  • Serdar 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunun gibilerin mal varlıklarına derhal el koyulmalidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR