Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e Cumhur İttifakı tepkisi: 'Suç ortağı demesi saldırganlıktır'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı'nda sorun olduğunu iddia eden CHP lideri Özgür Özel'e tepki gösterdi

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2024 15:53 GÜNCELLEME 13.06.2024 16:46 GÜNCEL
Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e Cumhur İttifakı tepkisi: 'Suç ortağı demesi saldırganlıktır'
Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e Cumhur İttifakı tepkisi: 'Suç ortağı demesi saldırganlıktır'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Sn Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sn Özel’in Cumhur İttifakı bileşenlerine “suç ortağı” demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklaması şöyle:

CHP Genel Başkanı Sn Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sn Özel’in Cumhur İttifakı bileşenlerine “suç ortağı” demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır.

 

Cumhur İttifakı güçlü bir birliktelikle yoluna devam etmektedir ve her türlü saldırganlığa siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçtedir.

 

Sn Özel’in Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyareti sonrasında bu şekilde yakışıksız bir açıklama yapmasını, yürüttüğü siyasete dönük olarak CHP içinde meydana gelen rahatsızlıkları giderme çabası olarak görüyoruz.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Gurbetçi41 4 ay önce Şikayet Et
    Chpkknin planlarına alet olmayın. Yakınlaşma adı altında cumhur ittifakını zayıflatma ve başka ne tür amelleri var, emirleri kimden aldılar iyi araştırılsın.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlarla görüşme yapmak iktidardan cok onlara yarayacağını buraya yazıyorum. Bunlarla görüşmek boş ve beyhudedir
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu chp'den hiç bir şey olmaaaaaz. Bahar havası estirmeye çalışıyor gibi görünüp; dem'den vazgeçmeden bahar havası olmaz-olamaz. Dem'den de vazgeçemezler, biz denedik onlar bozdu deyiverirler.
    Cevapla
  • Salim. 4 ay önce Şikayet Et
    Bin yıl gecsede hakikatin yanına yaklaşmaz.demde CHP de ikiside siyonistlerin oyununda.devam ediyor hani derlerya asıl azmaz bal kokmaz kokarsa ayran kokar onun köku yogurttur. Bunlar böl parçala kâfir siyonislere şehit kanlaryla yuğrulmus güzel Türkiye'nin huzurunu bozmaktir
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Chp bu ülkede birlik dirlik huzur istenez çünkü kavgayla küfürle kin ve nefretle siyaset yapıyor ilkeleri alkol küfür üzerine kurulmuş o yüzden boşu boşuna beklentiye gşrilmesin ağa babsları kandilden onları topa tutar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR