15 yaşındaki kız, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki bir kız çocuğu, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen bir kişi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 01:43 GÜNCELLEME 16.06.2024 11:38 GÜNCEL
15 yaşındaki kız, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
15 yaşındaki kız, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Olay akşam saatlerinde ilçeye bağlı Arap Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp ile erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen bir kişi tartışmaya başladı. Ardından defalarca bıçaklanan Çetinalp, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet şüphelisi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Feci şekilde cinayete kurban giden 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp'in cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • selim 5 gün önce Şikayet Et
    15 yaş. Bu kız sevgiliyi kaç yaşındayken buldu, işi bu safhaya getirdi. Evlenmek yasak, 13 ünde sevgili bulup, vereceğini verip, vaz geçince, 15 inde ölmek serbest.
    Cevapla
  • Tahkik 6 gün önce Şikayet Et
    Ben yaşamayadım kızım yasasın cümlesi verilerek ben yaşamayadım kızım da yaşamasına döndü. Ben islamdan uzak yasadın canlı bi cesettin kızın da ölü bi ceset oldu. Sembolik olarak bu zihniyete ithafen yazdım.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 6 gün önce Şikayet Et
    Benim kızımın sevgilisi olmaz demeyin olur hem de bal gibide olur. Ebeveyn olarak bizim görevimiz kızımız veya oğlumuzun kimin ile sevgiili veya arkadaş olduğuna dikkat etmek . Bu yaşlardaki kızlar genelde çok hassas olurlar. Kızıp fiziksel şiddet uygularsan kız evden kaçar, görmezden gelirsende gider psikopatın biri ile sevgili ve akradaş olur. Ondans sonra da olanlar olur.
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Bunların İslamı bilgisizliğimizdendir nokta.
    Cevapla
  • ddd 6 gün önce Şikayet Et
    Heryerden çıkıyorsun
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 6 gün önce Şikayet Et
    Insan utanıyor sokağa çıkmaya. Göbeğini açıkça gururla cedurca sergileyen hür ve medeni kızlar. örtüyü dahada dikkat çekici hale getiren sözde kapalı bayan lar. Bile bile Tahrik amaçlı yapılan işler. şişede durduğu gibi durmuyor hiçbişey. çok acı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR