Bayramın ilk gününde Ilıca Plajı'nda yoğunluk

Kurban Bayramı tatili nedeniyle İzmir'in Çeşme ilçesine gelenler halk plajlarına akın etti. Ilıca Plajı, İzmir ve başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen tatilcilerle doldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 17:00 GÜNCELLEME 16.06.2024 17:00 GÜNCEL
Bayramın ilk gününde Ilıca Plajı'nda yoğunluk
Bayramın ilk gününde Ilıca Plajı'nda yoğunluk

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen tatilciler, Kurban Bayramı'nı Çeşme'de karşıladı. Yaklaşık 30 bin yatak kapasitesine sahip Çeşme ilçesinde otellerde doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı. Çeşme'de tatile gelen yerli ve yabancı turistler plajları doldurdu. Günübirlik tatilciler de plajlara geldi. Denizi, kumu ve güneşiyle tercih edilen Ilıca Plajı'nı dolduran tatilciler ise hem güneşlendi hem de denize girerek serinledi.

Ailesiyle bayram tatili için geldikleri Ilıca Plajı'nda keyifli vakit geçirdiğini belirten Furkan Kerimoğlu (12)” 6'ncı sınıfa geçtim. İstanbul'dan geldik. Yaklaşık iki saattir buradayım çok eğleniyorum. 4 gün bir evde kalacağız. Çeşme'nin denizi dalgalı ama çok güze” dedi.

Ömer Kavak (12) da "Bayram için geldik. Teyzelerimiz burada oturuyor, onları ziyarete geldik. Çeşme çok güzel. Sabah bayramlaştık. Sonra denize geldik. 1 hafta buradayız" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR