İş insanına saldırıda yeni gelişme

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde turizm firması sahibini tabancayla vurarak yaralayan zanlıyla birlikte olaya karışan 3 şahıs yakalandı. Zanlı ile bir şüpheli tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 20:44 GÜNCELLEME 16.06.2024 20:44 GÜNCEL
İş insanına saldırıda yeni gelişme
İş insanına saldırıda yeni gelişme

Saldırı, 14 Haziran tarihinde İzmit ilçesi Alikahya Merkez Mahallesi Sakıp Sabancı Bulvarı Zübeyde Sokak'taki turizm firmasında yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, ofise gelen F.K., tabanca ile turizm firmasının sahibi Cemal K'ye ateş ederek kaçtı. Vurulan Cemal K. kanlar içinde kalırken yere yığıldı.

İş insanı silahlı saldırıya uğradı! İş insanı silahlı saldırıya uğradı!

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Cemal K'yi ambulansla hastaneye kaldırdı.

İSNAT EDİLEN SUÇLAR

Polis ekiplerinin çalışması neticesinde "Kasten öldürmeye teşebbüs", "Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan F.K. ile kendisine yardım eden Z.K., Y.K. ve M.S.K. olayda kullanılan tabanca ile birlikte yakalandı.

2'Sİ SERBEST BIRAKILDI

İfadeleri alınarak mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Z.K. ve M.S.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken F.K. ile Y.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Urfa 1 hafta önce Şikayet Et
    İdam idam idam şart valla huzur için
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR