Bakan Koca açıkladı: Hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayramın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaşadığı yaralanmalar sonucu sağlık kuruluşlarına 16.000 kişinin başvurduğunu belirtti. Koca: "Daha ilk günden 16.000 kişi bayramı gönlünce geçiremeyecek." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 22:16 GÜNCELLEME 16.06.2024 22:17 GÜNCEL
Bakan Koca açıkladı: Hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı!
Bakan Koca açıkladı: Hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bayramın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaşadığı yaralanmalar sonucu sağlık kuruluşlarına 16.000 kişinin başvurduğunu belirtirkenü "Daha ilk günden yaklaşık 16.000 kişi bayramı gönlünce geçiremeyecek." dedi.

Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde;

"Bayramın ilk gününde Ankara’da 1.274, İstanbul’da 840, İzmir’de 416 olmak üzere, ülke genelinde yaklaşık 16.000 kişi kurban kesimi sırasında yaşadığı yaralanmalar sonucu sağlık kuruluşlarımıza başvurdu. Kesimlerin profesyonel kişilerce yapılmaması bu gibi durumlara yol açıyor. Kurbanlarını henüz kesmeyenlerin buna dikkat etmelerini öneriyoruz. Daha ilk günden yaklaşık 16.000 kişi bayramı gönlünce geçiremeyecek."

KAYNAK : Haber7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Burhan 1 hafta önce Şikayet Et
    Full Kasko sistemi.Kasap para kazansın.Elini kolunu kessin.Hastanede BEDAVA tedavi olsun.Bu sistem yalnız benim Ülkemde var.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Paradı tatlı gelince herkese kadap olmaya karar veriyor
    Cevapla
  • Vatanperver 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunun nedeni para pul değil bunun nedeni halk olarak herşeyi biliyor sanmamizdan ibaret... Bunda da vardır bir ibret ...
    Cevapla
  • Urfali 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah akil versin insallah heppinize. Hem kendini kes hemde devleti zarara ugrat
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 1 hafta önce Şikayet Et
    napsın adam üç kuruş için ben kasabım diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR